Όπα! Η Υβόννη Μπόσνιακ ποζάρει με sexy εσώρουχα και δεν αισθανόμαστε καλά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Όπα! Η Υβόννη Μπόσνιακ ποζάρει με sexy εσώρουχα και δεν αισθανόμαστε καλά

Κάτι η ζέστη, κάτι η sexy εμφάνιση, τα είδαμε όλα

Δεν υπάρχει τίποτα πιο super ένα ζεστό, βαρετό μεσημέρι Σαββάτου από ένα throwback σε χρόνια και φωτογραφίες αγαπημένων celebrities τις οποίες δεν έχουμε δει ποτέ ξανά. Και όχι απλά δεν έχουμε δει, αλλά δεν μας πήγαινε καν το μυαλό ότι υπάρχουν τέτοιες φωτογραφίες. Σε προειδοποιούμε πως αν θες να δεις καλό θα ήταν να κάτσεις είτε δίπλα στον ανεμιστήρα, είτε κάτω από το ερκοντίσιον. Όπου σε βολεύει τελοσπάντων, γιατί η Υβόννη Μπόσνιακ σήμερα ανάβει φωτιές.

Και το εννοούμε! Οκ, δεν κυριολεκτούμε στο «ανάβει φωτιές», αλλά μια ζέστη θα τη νιώσεις. Κι εμείς ευτυχώς σε έχουμε ήδη προειδοποιήσει γι΄αυτό. Το ξεσκαρτάρισμα είναι πάντα καλό να γίνεται σε διάφορες περιόδους της ζωής μας, όμως κάποια μικρά διαμαντάκια δεν πρέπει να ξεχνιούνται και να καταστρέφονται. Αντιθέτως πρέπει να είναι σε τέτοια φάση που να τα γνωρίζουν και να τα θυμούνται και οι επόμενοι. Και αυτό αποφάσισε να κάνει η Υβόννη Μπόσνιακ σήμερα. Η σχεδιάστρια δεν αρκέστηκε σε ένα μόνο throwback, ανέβασε πολλά από την περασμένη δεκαετία –και βάλε- όμως ξεκάθαρα το βραβείο πάει στο έτος 2010.

Η σύζυγος του Αντώνη Ρέμου που τότε έκανε και κάποιες φωτογραφίσεις έχει κάνει και μία για το περιοδικό Status –αντρικό αν θυμόμαστε καλά- και η αλήθεια είναι πως ένα σοκ το πάθαμε. Σοκ τόσο λόγω θερμοκρασίας, όσο και λόγο της super super hot εμφάνισής της. Είναι γνωστό πως η Υβόννη είναι μια πάρα πολύ όμορφη γυναίκα, όμως πραγματικά με αυτή τη φωτογράφιση ξαφνιαστήκαμε.

Είναι υπερκαλλονή, κούκλα, με τρομερό κορμί και αναλογίες που κόβουν την ανάσα. Η πρώτη μας αντίδραση ήταν ακριβώς αυτό που και η ίδια γράφει στη φωτογραφία της: όπα!

Μπες στη gallery να τη δεις και θα καταλάβεις.