Slay in 42: Η Βίκυ Καγιά έγινε 42 κι εμείς χειροκροτούμε όρθιες το κορμί της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Slay in 42: Η Βίκυ Καγιά έγινε 42 κι εμείς χειροκροτούμε όρθιες το κορμί της

Λιποθυμία σε 5,4,3,2,1..

Η Βίκυ Καγιά είναι ένα από τα πιο γνωστά και καταξιωμένα μοντέλα στην ελληνική βιομηχανία του modelling και ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν την έχουμε θαυμάσει σε πασαρέλες. Πλέον κάνει μικρότερες δουλειές, όμως τη βλέπουμε και την απολαμβάνουμε τόσο μέσα από το Greece’s Next Top Model όταν αυτό προβάλλεται, όσο και μέσα από το Shopping Star. Το Instagram account της εξακολουθεί να είναι το μέσο που μπορούμε να τη δούμε πιο συχνά, και η αλήθεια είναι πως δεν μας έχει αφήσει λίγες φορές άφωνες με τις αναρτήσεις της.

Χθες η Βίκυ Καγιά είχε τα γενέθλιά της και όπως είδαμε –και θυμόμασταν- έγινε 42 ετών. Και για τα γενέθλιά της ανέβασε όπως θα δεις και λίγο πιο κάτω ένα βίντεο στο Instagram account της, το οποίο αλήθεια μας συγκλόνισε. Και μας συγκλόνισε γιατί το κορμί της ήταν απλά φανταστικό. Για την ακρίβεια αυτή τη στιγμή που σου γράφουμε αυτές τις γραμμές έχουμε σηκωθεί και χειροκροτούμε όρθιες το κορμί της (εντάξει δεν τα κάνουμε ταυτόχρονα, αλλά κατάλαβες τον ενθουσιασμό μας.

Η κριτής του Greece’s Next Top Model είναι μια υπέροχη μαμά δύο παιδιών και αλήθεια αυτό που σκεφτόμαστε είναι μακάρι στα 42 μας κι εμείς να έχουμε έστω και λίγο το ίδιο κορμί με εκείνη. Στο βίντεο που ανέβασε στο account της το κορμί της απλά δεν υπάρχει. Η Βίκυ περπατά στο πλάι μιας πισίνας φορώντας ολόσωμο μαύρο μαγιό και λευκές ψηλοτάκουνες γόβες και είναι θεά.

Ίσως και η λέξη θεά να μην τη χαρακτηρίζει απόλυτα όταν τη βλέπουμε με αυτό το σώμα. Σταμάτα λοιπόν λίγο ότι κάνεις και δες το βίντεο παρακάτω και τότε σίγουρα θα καταλάβεις.