George-Louis: Δεν φαντάζεσαι γιατί μαλώνουν οι γιοί της Kate Middleton

Νάνσυ Μητσοστέργιου
George-Louis: Δεν φαντάζεσαι γιατί μαλώνουν οι γιοί της Kate Middleton

Ok,  ότι πιο cute ακούσαμε σήμερα

Αν είδες την πρόσφατη φωτογραφία που ανέβηκε στο Instagram account του Kensington για την γιορτή του πατέρα και τα γενέθλια του William, θα είδες σίγουρα πως είτε κοίταζες τον George, είτε τον Louis ήταν το ίδιο και το αυτό. Οι γιοί της Kate Middleton μοιάζουν τόσο πολύ μεταξύ τους, που φαίνεται λες και είναι δίδυμα. Μάλιστα τα δύο αγόρια έχουν κι ένα κοινό χόμπι με το οποίο τσακώνονται κιόλας, με τον George να πεισμώνει και να νευριάζει, σύμφωνα με τα λεγόμενα της δούκισσας του Cambridge.

Στην Αγγλία που βγήκαν εχθές από την καραντίνα έπειτα από τρεις μήνες δεν υπήρχαν και πολλά πράγματα που μπορούσες να κάνεις. Έχοντας ήδη επισκεφθεί το Fakenham Garden Center για να συναντηθεί με το προσωπικό, η δούκισσα του Cambridge πραγματοποίησε μια ειδική επίσκεψη στα Παιδικά Νοσοκομεία της Ανατολικής Αγγλίας για να συναντηθεί με οικογένειες. Μάλιστα πήρε μαζί της φυτά και λουλούδια που είχε αγοράσει στο κέντρο του κήπου και πήρε μέρος σε κηπουρική με παιδιά.

Σύμφωνα με το People, η Kate μοιράστηκε ακόμη και μια αξιολάτρευτη αποκάλυψη για τα δικά της παιδιά κατά τη διάρκεια της επίσκεψης. Αποκάλυψε, πως «τα παιδιά απολαμβάνουν πραγματικά να καλλιεργούν τα ηλιοτρόπια τους. Ο Louis κερδίζει, οπότε ο George νευριάζει και γίνεται και γίνεται λίγο γκρινιάρης γι 'αυτό». Αυτή τη στιγμή ο μικρός Louis είναι δύο ετών, ενώ ο George έξι, οπότε είναι λογικό να ζηλεύει τον μικρότερο αδερφό του.

Αν πάντως οι λόγοι που τσακώνονται είναι για το ποιος φύτεψε καλύτερα τα ηλιοτρόπια, τότε αλήθεια τα θέλουμε για δικά μας παιδάκια. Έχεις ακούσει ποτέ ξανά κάτι πιο χαριτωμένο;