Το story της Σοφίας Καρβέλα για τη μαμά της θα σου δώσει ένα μεγάλο χαμόγελο

Το story της Σοφίας Καρβέλα για τη μαμά της θα σου δώσει ένα μεγάλο χαμόγελο

Μα πόσο όμορφη σχέση έχουν.

Η Σοφία Καρβέλα είναι ένα κορίτσι που πια αποτελεί σταθερό όνομα ανάμεσα στις hot celebrities της εγχώριας showbiz. Δεν είναι να απορεί κανείς έχοντας την Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα για γονείς της, ωστόσο δεν αρκεί μόνο η διάσημη οικογένεια για να κρατάς σταθερά συντονισμένο το κοινό σου. Πρέπει κι εσύ να έχεις έναν χαρακτήρα που να έχει απήχηση στον κόσμο και η αλληλεπίδραση μαζί του να είναι ευχάριστη και να μην τον κουράζει.

Η Σοφία ανήκει σε ακριβώς αυτήν την κατηγορία. Ο λογαριασμός της στο Instagram ανανεώνεται καθημερινά με περιεχόμενο που συγκεντρώνει χιλιάδες likes μέσα σε λίγες μόλις ώρες. Να «πιάσουμε» τις φωτογραφίες με μαγιό ή με αθλητικά και τη γυμναστική που κάνει που σου δείχνουν πόσο athletic κορίτσι είναι; Τις λήψεις με κάθε είδους look που δημιουργεί και που σε βάζει σε μία διαδικασία πιο shopping;




Χτες, αποφάσισε να κάνει κάτι που δεν ανήκει σε καμία από τις παραπάνω συνήθεις της αναρτήσεις. Αυτό που σκέφτηκε ήταν να κάνει μία αφιέρωση στην αγαπημένη της μαμά, ανεβάζοντας ένα story με μια υπέροχη φωτογραφία της.

Φυσικά και το γνωρίζαμε ότι οι δυο τους έχουν πολύ καλή σχέση μεταξύ τους, ωστόσο, όταν βλέπουμε τέτοιες κινήσεις μας δημιουργείται ένα μεγάλο χαμόγελο.

Μπες στην gallery που βρίσκεται στη συνέχεια για να δεις την εν λόγω φωτογραφία.