Κάνε και εσύ τη δίαιτα της Drew Barrymore

Κάνε και εσύ τη δίαιτα της Drew Barrymore

Δίαιτα και γυμναστική για το τέλειο σώμα των stars.

Την έχουμε δει να παλεύει χρόνια να ισορροπήσει το βάρος της αλλά τα τελευταία χρόνια η Drew Barrymore, δείχνει πιο σέξι και υπέροχη από ποτέ. Και όμως και οι celebrity έχουν προβλήματα να βρουν την ιδανική δίαιτα για το σώμα τους και η διάσημη ηθοποιός παιδευόταν χρόνια δοκιμάζοντας διάσημες δίαιτες.

Αφού έμεινε για πολλά χρόνια χορτοφάγος, αποφάσισε ότι το σώμα της χρειάζεται τις πρωτεΐνες του κρέατος -με μέτρο φυσικά- και πολύ άσκηση για να σφίξουν οι μυς. Πολύ απλά η Drew περιορίζεται σε τρία γεύματα την ημέρα και καταπολεμά την λιγούρα -και ποια δεν έχει λιγούρες δηλαδή- με αναψυκτικά ή χυμούς με λιγότερα λιπαρά. Τα γεύματα μπορεί να είναι μικρά αλλά φροντίζει να έχουν όλες τις θρεπτικές ουσίες που χρειάζεται ο οργανισμός της για να αντιμετωπίσει την απαιτήσεις τις ημέρας.

Και το μυστικό της;
Η Drew φροντίζει να μην κάνει απλά γυμναστική, ούτε βαρετές, ανιαρές ασκήσεις σε όργανα γυμναστηρίου αλλά να κάνει ένα άθλημα που της αρέσει. Η απόλαυση είναι το παν και το μυστικό είναι να απολαμβάνεις αυτό που κάνεις. Η διάσημη ηθοποιός κάνει jogging, μαθαίνει χορό ή δοκιμάσει αθλήματα όπως το golf και το τένις. Φυσικά δεν ξεχνάει ποτέ το μυστικό των stars: την γιόγκα. Ο τέλειος τρόπος για να έρθει το σώμα σε αρμονία με το πνεύμα μέσω της άσκησης.