Συνωμοσία Kate-βασίλισσα Ελισάβετ κατά της Meghan Markle;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Συνωμοσία Kate-βασίλισσα Ελισάβετ κατά της Meghan Markle;

Εμμ τι συμβαίνει εδώ;

Τι και αν η Meghan Markle με τον Harry δεν βρίσκονται πια στο Λονδίνο κι έχουν παραιτηθεί από τα βασιλικά τους αξιώματα; Οι πάντες εξακολουθούν να ασχολούνται με το πριγκιπικό ζευγάρι, και για να είμαστε και ειλικρινείς δεν υπάρχει μέρα που να μην έχουμε ακούσει κάτι γι’ αυτούς. Τις προάλλες το ζευγάρι κατακρίθηκε γιατί σε μία απάντηση σαν γράμμα χρησιμοποίησε το logo του, το οποίο φέρει την βασιλική κορώνα, με τους χρήστες στο διαδίκτυο να αναφέρουν πως απαγορεύεται να το χρησιμοποιούν από τη στιγμή που δεν είναι πια royals.

Και φυσικά τα προβλήματα δεν σταματούν εκεί για το ζευγάρι, το οποίο φαίνεται να έχει να αντιμετωπίσει ακόμη κάτι καινούργιο. Βασικά το νέο «πρόβλημα» έχει να κάνει με τη Meghan Markle μόνο και τη συνωμοσία κατά της από την βασίλισσα Ελισάβετ και τη συννυφάδα της Kate Middleton. Η δούκισσα του Cambridge και η βασίλισσα Ελισάβετ συνέστησαν μια συμμαχία σε μια προσπάθεια να ελέγξουν τη Meghan Markle, αφού όπως υποστηρίζεται η συμπεριφορά της άρχισε να ανησυχεί το βασιλικό περιβάλλον.

Σε ένα βιβλίο του Dylan Howard, «Royals at War», φέρεται ότι η Kate Middleton πραγματοποίησε συνάντηση με τη βασίλισσα τον Δεκέμβριο του 2018, έξι μήνες μετά το γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan. Ως αποτέλεσμα της συνάντησης, αναφέρεται πως μια αναστατωμένη βασίλισσα συμφώνησε να καθοδηγήσει τον Meghan στις «δοκιμές και δοκιμασίες» για να γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Σύμφωνα με στοιχεία του βιβλίου, υποστηρίζεται ότι η βασίλισσα έλαβε υπόψη τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ήταν πρόθυμη να αποτρέψει μια άλλη καταστροφή. Η σχέση είχε προηγουμένως ανθίσει μεταξύ των Cambridges και των Sussexes με τα ζευγάρια να ονομάζονται «Fab Four».

Τη στιγμή των αρραβώνων Harry-Meghan, το αγαπημένο ζευγάρι θυμήθηκε τις πρώτες συναντήσεις τους με την οικογένεια, με τον Harry να λέει: «Ο William λαχταρούσε να τη συναντήσεi, το ίδιο και η Kate».

Πώς λοιπόν κατέληξαν έτσι οι δύο οικογένειες, παραμένει ένα άλυτο μυστήριο.