Ο Kanye West κατεβαίνει για πρόεδρος των ΗΠΑ & το Twitter αντέδρασε κάπως έτσι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Kanye West κατεβαίνει για πρόεδρος των ΗΠΑ & το Twitter αντέδρασε κάπως έτσι

Ο Kanye West κατεβαίνει για πρόεδρος των ΗΠΑ & το Twitter αντέδρασε κάπως έτσι

Και ενώ σκεφτόσουν πως το 2020 δεν μπορούσε να γίνει χειρότερο, να σου εμφανίστηκε ο Kanye West ως από μηχανής θεός κι έκανε την δήλωση που θα γραφτεί στην ιστορία με χρυσά γράμματα. Για την ακρίβεια γράφτηκε ήδη. Ο rapper και σύζυγος εδώ και έξι χρόνια της Kim Kardashian άφησε τον κόσμο –για να μην πούμε τον πλανήτη- άφωνο και σοκαρισμένο όταν πριν από λίγες ώρες ανακοίνωσε ότι διεκδικεί την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ναι ναι καλά διαβάζεις δεν σου κάνουμε πλάκα. Και δεν σου κάνουμε γιατί αλήθεια κι εμείς δεν ξέρουμε αν ο Kanye West το εννοούσε αυτό ή απλά το είπε για να περάσει την ώρα του στην καραντίνα. Μάλιστα έγραψε στο Twitter account του το εξής μήνυμα, κάτι που επίσης δεν μας βοήθησε και πολύ να καταλάβουμε αν το εννοεί ή όχι.

«Πρέπει τώρα να πραγματοποιήσουμε την υπόσχεση της Αμερικής εμπιστευόμενοι τον Θεό, ενοποιώντας το όραμά μας και χτίζοντας το μέλλον μας. Αγωνίζομαι και διεκδικώ τη θέση για πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών! #2020ΟΡΑΜΑ».

Έχοντας συμφιλιωθεί με τον Πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ στο παρελθόν, θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε - αν πράγματι αυτή η δήλωσή του είναι σοβαρή και όχι ένα ανόητο και ανούσιο αστείο. Το Twitter πάντως δεν φάνηκε να ενθουσιάζεται καθόλου με την εξέλιξη αυτή και τη δήλωση του Kanye και τα σχόλια ήταν πραγματικά ένα κι ένα. Αν μπήκες στον κόπο να googl-αρεις την είδηση ή την είδες στο Twitter, τότε θα είδες σίγουρα και τα σχόλια που επακολούθησαν.

Φυσικά μέσα σε αυτά υπήρχε και η Kim Kardashian, τι εννοείς;;