Είδαμε τη Νεφέλη Λιβιεράτου χωρίς μακιγιάζ και την περάσαμε για τη Δανάη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είδαμε τη Νεφέλη Λιβιεράτου χωρίς μακιγιάζ και την περάσαμε για τη Δανάη

Η ομοιότητά τους είναι απίστευτη

Νεφέλη και Δανάη Λιβιεράτου, είναι οι δύο κόρες του πρώην ζευγαριού, Εύης Αδάμ και Λάμπη Λιβιεράτου και η αλήθεια είναι πως είναι από τα αγαπημένα μας κορίτσια στο Instagram. Είναι και οι δύο πολύ όμορφες και αλήθεια καμιά φορά τυχαίνει να μη μπορούμε να τις ξεχωρίσουμε. Μια από αυτές τις φορές ήταν και η χθεσινή, που η Νεφέλη ανέβασε μια φωτογραφία της στο Instagram και λίγο έλειψε να μην την αναγνωρίσουμε.

Για την ακρίβεια θα σου πούμε τι συνέβη. Την αναγνωρίσαμε απλά για κάποια λεπτά στην αρχή ήμασταν 100% σίγουρες πως στη φωτογραφία αυτή που βλέπαμε ήταν η Δανάη. Όπως θα δεις κι εσύ η Νεφέλη πόζαρε χωρίς ίχνος μακιγιάζ, και εκτός από κούκλα ήταν και ίδια η μικρότερη αδερφή της. Όχι δεν υπερβάλλουμε μόλις μπεις στη gallery παρακάτω θα το δεις και μόνη σου. Και δεν λέμε τα δύο κορίτσια μοιάζουν μεταξύ τους γενικά σαν αδερφές, φυσιογνωμικά καταλαβαίνεις. Στη φωτογραφία όμως αυτή άνετα θε έλεγες πως είναι δίδυμες.

Τι όχι; Μήπως δεν την είδες καλά; Ή μήπως έχεις καιρό να δεις τα δύο κορίτσια; Η Νεφέλη είναι γνωστό πως είναι μια κούκλα –το ίδιο και η Δανάη βέβαια- όμως δεν μπορείς να μας αλλάξεις με τίποτα τη γνώμη για την φωτογραφία και την τρομερή ομοιότητά τους.

Αλήθεια τσέκαρε τη φωτό στη gallery που ακολουθεί και είμαστε σίγουρες πως θα πειστείς κι εσύ για την ομοιότητά τους.