Πού βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη και δεν ανεβάζει φωτογραφίες;

Πού βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη και δεν ανεβάζει φωτογραφίες;

Εκεί είναι κι ας μη τη βλέπεις.

Την περασμένη εβδομάδα η Ελένη είχε την τιμητική της και όχι άδικα. Ένα πρόσωπο που ακούγαμε καθημερινά και ζήσαμε παρέα της, τις πιο όμορφες στιγμές μας, αποχώρησε και πια η τηλεόραση... δεν είναι ίδια.

Τα χρόνια καριέρας και παρουσίασης για την Ελένη Μενεγάκη είναι πολλά, αυτό που δε γνωρίζουμε ωστόσο είναι αν θα επιστρέψει η αγαπημένη ξανθιά παρουσιάστρια στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Η αγάπη που δέχθηκε από τον κόσμο είναι σίγουρα το μεγαλύτερο δώρο για εκείνη και κάτι μας λέει ότι δεν τελείωσε εδώ αυτό το ταξίδι.

Στη τελευταία εκπομπή της οι δείκτες της AGB χτύπησαν κόκκινο, η συγκίνηση κατέκλυσε όλο το πλατό και όλους του συντελεστές και τα δάκρυα μας καταλαβαίνεις έτρεχαν ποτάμι. Το τέλος ήρθε και μετά από τόσα μαγικά χρόνια «Ελένης», το ταξίδι για την Ελένη φαίνεται είχε ακριβή τοποθεσία στο χάρτη. Τι κι αν δε βλέπεις ποσταρίσματα και φωτογραφίες; Η Ελένη ξέρουμε πού βρίσκεται κι ήρθε η ώρα να μάθεις κι εσύ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Queen, η παρουσιάστρια βρίσκεται στην Άνδρο.Το πρωί του Σαββάτου, ο Μάκης Πατζόπουλος έφυγες παρέα με τον Άγγελο, με προορισμό φυσικά την Άνδρο και δε θα μπορούσε να λείπει και εκείνη. Ακολούθησε για ξέγνοιαστες διακοπές και η Ελένη, με την αναχώρησή της να δείχνει πέντε και μισή το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Το ζευγάρι αναχώρησε για το νησί ξεχωριστές ώρες, με διαφορετικά αυτοκίνητα.