Άννα Βίσση: Φοράει μπικίνι και εντυπωσιάζει με το αψεγάδιαστο κορμί της

Άννα Βίσση: Φοράει μπικίνι και εντυπωσιάζει με το αψεγάδιαστο κορμί της

Η τραγουδίστρια είναι το απόλυτο #bodygoal!

Η Άννα Βίσση είναι η απόλυτη Ελληνίδα star. Είναι η γυναίκα που μας έχει χαρίσει αμέτρητες μουσικές και διαχρονικές επιτυχίες. Και ποια από εμάς δεν έχει ταυτιστεί έστω με ένα τραγούδι της; Είτε είσαι χωρισμένη, είτε ερωτευμένη, σίγουρα θα έχεις βρει τουλάχιστον ένα τραγούδι της για να σιγοτραγουδάς και να «βυθίζεσαι» αν είσαι χωρισμένη ή να πετάς στα ουράνια αν μόλις ερωτεύτηκες.

Εκτός, όμως, από μοναδική και καλλίφωνη τραγουδίστρια, η Άννα Βίσση- από την αρχή της καριέρας της- διαθέτει υπέροχο και καλλίγραμμο κορμί. Και σε αυτήν τη φάση φαίνεται ότι η Ελληνίδα star είναι το απόλυτο bodygoal για τις γυναίκες κάθε ηλικίας. Θα καταλάβεις αμέσως τι εννοούμε…

Η Άννα Βίσση μόλις χθες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με μαγιό μέσα σε πισίνα και πραγματικά δεν μπορούμε να συνέλθουμε βλέποντας το τέλειο κορμί της. Η τραγουδίστρια διαθέτει σώμα που θα ζήλευαν και πολύ νεότερες γυναίκες.

Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, η Άννα Βίσση έβαλε το μαύρο μπικίνι της, πόζαρε μέσα σε κουλούρα στη δροσιά της πισίνας και εμάς απλά μας άφησε να τη θαυμάζουμε και να μην πιστεύουμε στα μάτια μας.

Δες στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες!

Διάβασε ακόμα: Τι κορμί! Είδαμε τη Ζενεβιέβ με μαγιό και δεν μπορούμε να συνέλθουμε