Πούντο πούντο το δαχτυλίδι της Kate Moss

Πούντο πούντο το δαχτυλίδι της Kate Moss

Έψαξε έψαξε μέσα στις λάσπες του Glastonbury το χαμένο της μονόπετρο η μέλλουσα νυφούλα.

Την έλουσε το άγχος την κοπέλα όταν συνειδητοποίησε πως κάτι έλειπε από το δάχτυλό της και, συγκεκριμένα, το δαχτυλίδι των αρραβώνων της αξίας 14.000 λιρών. Εκεί που παρακολουθούσε ανέμελη τον αρραβωνιαστικό της Jamie Hince να παίζει με το συγκρότημά του, τους Kills, στο Somerset της βορειοδυτικής Αγγλίας κατάλαβε πως της έχει πέσει το δαχτυλίδι της μέσα στις λάσπες. Άγχος και πανικός, κρύος ιδρώτας και ανησυχία ήταν η αντίδρασή της μέλλουσας νύφης που άρχισε να ψάχνει μανιωδώς, μαζί με τους φίλους της το χαμένο δαχτυλίδι.

Χώθηκε μέσα στις λάσπες, έχωσε και τους φίλους της και, τελικά, βρέθηκε ο θησαυρός προς μεγάλη της χαρά. Όχι στις λάσπες αλλά στον πάτο της τσάντας της όπου το ανακάλυψε αρκετές ώρες μετά και ενώ είχε λιώσει, το κορίτσι, από το κλάμα και έψαχνε ένα χαρτομάντιλο να σφουγγίξει τα δάκρυά της.

Ο γάμος τους θα γίνει στην Αγγλία αυτήν την Παρασκευή και θα ήταν πολύ κρίμα να λείπει το μονόπετρο από το χέρι της Kate αλλά και η αντίδρασή της ήταν κάπως υστερική και ανάλογη μιας drama queen. Δε λέμε, το δαχτυλίδι ήταν πανάκριβο αλλά όχι και αναντικατάστατο για το supermodel που έχει, στην καριέρα της, κερδίσει υπέρογκα ποσά και έχει δημιουργήσει μια μεγάλη περιουσία.