Ο Keanu Reeves βγήκε με την κοπέλα του αλλά μάντεψε ποια άλλη πήγε μαζί

Ο Keanu Reeves βγήκε με την κοπέλα του αλλά μάντεψε ποια άλλη πήγε μαζί

Ετοιμάσου για κάποιον ενθουσιασμό.

Ο Keanu Reeves έχει μπει στην κατηγορία των γόηδων του Hollywood εδώ και πολλά χρόνια. Είναι από τις φορές εκείνες που σκεφτόμαστε τους ηθοποιούς που δεν έχουν μόνο ομορφιά αλλά και γοητεία. Ωραίοι είναι πολλοί, λίγοι είναι αυτοί που θα σε κερδίσουν με κάτι πιο βαθύ, πιο ουσιαστικό. Να τους κοιτάς και να λες «με τραβάει κάτι στην αύρα του». Ο Καναδός ηθοποιός είναι ένας από αυτούς.

Οι γυναίκες τον λάτρεψαν ήδη από τις πρώτες φορές που τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω του και τον χάζευαν με τα κορίτσια που έβγαινε κατά καιρούς. Οι ταινίες, στις οποίες συμμετείχε και ειδικά το Matrix, απογείωσαν τη φήμη του.

Το dating παρελθόν του περιλαμβάνει πολλές ωραίες γυναίκες, όπως τη Sandra Bullock, την Amanda de Cadenet, τη Jennifer Syme και την Claire Forlani. Υπήρξε μία περίοδος, όμως, που δεν είχαμε νέα σχετικά με κάποια πιθανή του σχέση, ώσπου πριν από λίγους μήνες είχαμε το νέο entry.

Η 44χρονη καλλιτέχνης Alexandra Grant είναι το νέο ειδύλλιο του Reeves. Οι δυο τους είναι φίλοι από το 2011 κι άρχισαν να βγαίνουν στην αρχή του χρόνου, κρατώντας χαμηλό προφίλ επ’ αυτού. Όσες φορές κυκλοφορούν νέες πληροφορίες σχετικά με τη σχέση τους, τους θέλουν πολύ καλά μαζί και τον ηθοποιό πολύ χαρούμενο που την έχει στη ζωή του.

Το ζευγάρι αποφάσισε να βγει ραντεβού στις 4 του Ιουλίου, όμως, μαζί τους πήγε και μία άλλη ηθοποιός που τη γνωρίζουμε πολύ καλά και μετράει πολλά χρόνια συνεργασίας με τον Keanu. Τώρα ειδικά που θα βγει η το Matrix 4

Πάει το μυαλό σου για ποια λέμε;

Μπες στο βίντεο και στην παρακάτω gallery για να δεις.