Η Μαρία Σολωμού φόρεσε ένα ολόσωμο μαγιό που αναδείκνυε τέλεια το κορμί της

Η Μαρία Σολωμού φόρεσε ένα ολόσωμο μαγιό που αναδείκνυε τέλεια το κορμί της

Συγκλονιστικό το κορμί της

Η Μαρία Σολωμού είναι ένα κορίτσι που λατρεύουμε να ακολουθούμε στο Instagram. Φυσικά αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο γεγονός, αφού χρόνια τώρα έχει «χτίσει» το όνομά της στην εγχώρια showbiz. Είναι από τις κοπέλες που το ταλέντο τους φάνηκε κατευθείαν ήδη με τους πρώτους ρόλους που εμφανίστηκαν. Κατά γενική ομολογία, ωστόσο, αυτός που την καθιέρωσε ήταν αυτός της Ράνιας στο S1ngles. Εκεί, πέρα από την ίδια της την ερμηνεία, μπορούσαμε να δούμε τις αναλογίες του γυμνασμένου της κορμιού και ήταν πραγματικά για συγχαρητήρια.




Εκεί που θα έλεγες ότι με τα χρόνια να περνούν δε θα έμενε στην ίδια κατάσταση το σώμα της, όχι απλώς ήρθε να μας διαψεύσει, αλλά και να αποδείξει ότι η σμίλευση του κορμιού της είναι καλύτερη από ποτέ. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο εντυπωσιακό ακόμα και μετά τη γέννα του παιδιού της κι όλοι μένουμε να θαυμάζουμε αυτό που έχει καταφέρει.

Χτες, η εντυπωσιακή Μαρία αποφάσισε να ανεβάσει μία σειρά από φωτογραφίες φορώντας ένα ολόσωμο μαγιό και μέσα σε λίγες μόλις ώρες κατάφεραν να συγκεντρώσουν δεκάδες χιλιάδες likes. Αν αναρωτιέσαι για τον λόγο, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στην παρακάτω gallery για να δεις το θέαμα… So hot.