GNTM: Αυτό που ήθελαν οι FF έγινε στα γενέθλια της Άννας Μαρίας

GNTM: Αυτό που ήθελαν οι FF έγινε στα γενέθλια της Άννας Μαρίας

Τι μπορεί να έχει συμβεί μεταξύ τους;

Όπως ενδεχομένως θυμάσαι από τα επεισόδια του Greece’s Next Top Model τα κορίτσια που συμμετείχαν σε αυτό είχαν από την αρχή χωριστεί σε κλίκες και παρέες. Κάτι που θεωρούμε λογικό και σεβαστό, βέβαια, γιατί δεν μπορούμε όλοι να ταιριάζουμε και να κάνουμε παρέα με όλους. Οι FF ήταν αρχικά το πρώτο group που ξεχώρισε και προς το τέλος, όπως είδαμε, δημιουργήθηκε ακόμη ένα –το οποίο δεν έβγαζε κακία προς τις άλλες κοπέλες όμως- και αυτό ήταν η τριάδα Κέισι-Χαρά-Άννα Μαρία. Οι τρεις τους αυτοαποκαλούνταν ως Ζάτρις, το οποίο βέβαια ουδεμία μνήμη έχουμε για το πώς ακριβώς είχε προκύψει.

Στον ημιτελικό, μάλιστα, και λίγο πριν αποχωρήσει η Χαρά Παππά συνειδητοποιήσαμε πόσο δεμένες είναι πράγματι, και αυτό συνεχίστηκε κι εκτός παιχνιδιού, αφού 7 μήνες τώρα ουκ ολίγες φορές τις είδαμε μαζί να κάνουν κοινά ig stories, να βγαίνουν (προ καραντίνας) και να βρίσκονται όλες μαζί. Όπως καταλαβαίνεις είχαμε αντιληφθεί πως ήταν αχώριστες ή τουλάχιστον αυτό μας έδειχναν. Να όμως που τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται και ορισμένες φορές τα φαινόμενα απατούν. Και γιατί το λέμε αυτό; ΤΚάτι συνέβη που ακόμη κι εμείς δεν το έχουμε καταλάβει.

Αυτό οι FF ήθελαν να κάνουν απεγνωσμένα σχεδόν από την αρχή του Greece’s Next Top Model, έγινε στα γενέθλια της Άννας Μαρίας Ηλιάδου, χωρίς εκείνες να ανακατευτούν. Ακόμη δεν κατάλαβες ε; Γινόμαστε λίγο πιο σαφείς για να σε βοηθήσουμε. Η Άννα Μαρία είχε γενέθλια, έκανε πάρτι, οι φίλες της όλες ήταν εκεί, μα έλειπε μία. Μία και πιο σημαντική.



Ο λόγος για τη Χαρά Παππά, η οποία ήταν η μόνη που δεν έδωσε το παρών στο πάρτι της φίλης της που έγινε 19. Κι αυτό όσο να πεις μας κάνει λίγο καχύποπτες. Συνέβη κάτι μεταξύ τους και έχουν τσακωθεί ή απλά της έτυχε κάτι και δεν μπόρεσε να παρευρεθεί; Κανείς δεν ξέρει. Πάντως σε μία άλλη ομαδική φωτογραφία η Σπυρούλα έκανε μια προσθήκη και έβαλε στη φωτογραφία τους και τη Χαρά.

Δες τη στη gallery που ακολουθεί.