Η Evan Rachel Wood είναι ανοιχτή σε εμπειρίες

Η Evan Rachel Wood είναι ανοιχτή σε εμπειρίες

Η ηθοποιός δεν έχει πρόβλημα να ζήσει ερωτικές εμπειρίες τόσο με άντρες όσο και με γυναίκες, αρκεί να τις κάνουν «κλικ».

Η Evan Rachel Wood είναι μόνη της αυτή τη περίοδο και το απολαμβάνει, όπως δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή της. Η ηθοποιός που πρόσφατα έκανε τη δραματική κίνηση να κόψει τις μακριές μπούκλες της σε ένα κοντό, pixie, χτένισμα που δεν ενθουσίασε και πολύ κόσμο, δηλώνει ελεύθερη και ωραία, αλλά και ανοιχτή σε προτάσεις. Κάθε είδους.

«Είμαι μόνη μου από το περασμένο καλοκαίρι. Πήγαινα από σχέση σε σχέση και όλοι μου έλεγαν "Πρέπει να περάσεις λίγο χρόνο μόνη σου και να ανακαλύψεις τον εαυτό σου" και η σκέψη αυτή με τρομοκρατούσε, αλλά τώρα είμαι τόσο ευτυχής που πήρα αυτόν τον χρόνο», είπε η Wood στην Daily Telegraph.

Η ηθοποιός βρισκόταν επί χρόνια σε σχέση με τον, ιδιαίτερο, ρόκερ Marilyn Manson, με τον οποίο είχαν μάλιστα αρραβωνιαστεί, αλλά χώρισαν οριστικά τον Αύγουστο του 2010. Ωστόσο, η Wood είπε πως η επόμενή της σχέση δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα άντρας.

«Δεν έχω καν κανόνες για το αν θα πρέπει να βγαίνω με άντρες ή με γυναίκες. Είμαι ανοιχτή. Πάντα με έλκυαν και τα δύο φύλα. Με ελκύει η αυτοπεποίθηση των ανθρώπων, παρά το φύλο τους, ο τρόπος με τον οποίο περιφέρουν τους εαυτούς τους και τις προσωπικότητές τους», είπε η Wood, αποκαλύπτοντας για άλλη μια φορά την bisexual πλευρά της.

Η 23χρονη ηθοποιός, όμως, έχει και κάποια όρια. Όχι αυτά που νομίζετε όμως. Στη συνέχεια της συνέντευξης, δήλωσε πως ναι μεν είναι ανοιχτή και στα δύο φύλα, όχι όμως και σε όλες τις ηλικίες, μιας και δεν μπορεί να βγει ραντεβού με ανθρώπους (άντρες ή γυναίκες) που βρίσκονται στην ίδια ηλικία με αυτή. Το όριό της, όπως είπε, είναι τα 30 και ξεκινά από εκεί.

Το παν στη ζωή, ούτως ή άλλως, είναι να ξέρεις τι θες.