H Dame Helen Mirren όπως τη γέννησε η μαμά της

H Dame Helen Mirren όπως τη γέννησε η μαμά της

Η 65χρονη γοητευτική star βρέθηκε σε παραλίες γυμνιστών και βρήκε την εμπειρία πολύ απελευθερωτική.

Και γιατί να μη νιώθει άνετα με το γυμνό της σώμα που παρά τη φθορά του χρόνου παραμένει, για την ηλικία της, ιδιαίτερα θελκτικό η Βρετανίδα ηθοποιός; Σε πρόσφατη συνέντευξή της είπε: «Έχω βρεθεί σε παραλίες γυμνιστών αρκετές φορές στη ζωή μου και το βρίσκω πολύ καθησυχαστικό. Είναι μια εμπειρία που σε φέρνει κοντά στη φύση και αλλάζει αυτόματα τον τρόπο που σκεφτόμαστε για τη γύμνια και τη σεξουαλικότητα». Παρότι η Dame Helen έχει γδυθεί για τις ανάγκες πολλών ρόλων στην καριέρα της επιμένει πως νιώθει ανασφάλεια με το σώμα της, όπως οι περισσότερες γυναίκες και, συγκρίνοντας τον εαυτό τις με όσες ομόφυλές της θεωρεί θελκτικές, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός βρίσκει το δικό της σώμα χάλια.

«Δε νιώθω αυτοπεποίθηση» είπε «για το πως δείχνω. Μερικές φορές κοιτάζομαι σε ένα τζάμι και σκέφτομαι δεν έχω ωραίο σώμα, έχω χάλια κορμί. Η Naomi Campbell έχει φανταστικό σώμα. Ας είμαστε ρεαλιστές».

Όσο για την άνεση και την συχνότητα με την οποία γδύνεται στις ταινίες της η ηθοποιός πιστεύει πως έχει δημιουργήσει μια εικόνα της προσωπικότητάς της πολύ διαφορετική από την πραγματική, πιο άνετη και πιο απελευθερωμένη από το πόσο συντηρητική και μαζεμένη είναι στα αλήθεια.

Στη φωτογραφία η Dame Hellen γυμνή στη μπανιέρα της από φωτογράφηση για το New York Times Magazine.