Μόλις είδαμε πού μένει ο Harry και η Meghan στο Los Angeles

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μόλις είδαμε πού μένει ο Harry και η Meghan στο Los Angeles

Το βίντεο που «μαρτύρησε» το σπίτι τους

Εδώ και μερικούς μήνες –περίπου μισό χρόνο για να είμαστε ακριβείς και ειλικρινείς – ο Harry και η Meghan Markle μένουν στην Αμερική. Αρχικά έμεναν στον Καναδά και στην πορεία μετακόμισαν στο Los Angeles, όπου και μένουν τώρα μαζί με τον γιο τους Archie Harrison Mountbatten Windsor. Έχεις δει όμως ποτέ καθόλου το σπίτι τους; Μπορεί να έχουν κυκλοφορήσει εικόνες, ίσως και βίντεο από εκείνα τα drones που πετούσαν χωρίς άδεια πάνω από την ιδιοκτησία τους και προσπαθούσαν να τραβήξουν πλάνα, όμως στη δική μας αντίληψη δεν έχει υποπέσει κάποιο τέτοιο πλάνο.

Μέχρι χθες δηλαδή που είδαμε ένα βίντεο του Harry να μιλά για τις «προκλήσεις του σκάβοντας βαθιά για να βρούμε ανθεκτικότητα». Αυτό ήταν το νόημα της ομιλίας του στο βίντεο που παίχτηκε κατά την εναρκτήρια τελετή του Συνεδρίου AIDS 2020. Σε περίπτωση που σου διαφεύγει ή δεν γνωρίζεις ο πρίγκιπας Harry είναι ο συνιδρυτής της φιλανθρωπικής οργάνωσης Sentebale, η οποία βοηθά τα παιδιά που έχουν προσβληθεί από τον ιό HIV στο Λεσόθο και τη Μποτσουάνα.

Το Αμερικάνικο People αναφέρει πως το βίντεο γύριστηκε στο σπίτι που αυτός και η σύζυγός του Meghan Markle και ο ενός έτους γιος τους Archie μένουν επί του παρόντος στην περιοχή του Λος Άντζελες. Αν δεν το γνωρίζεις, το αρχοντικό στο οποίο ζουν ανήκει στην πραγματικότητα σε ένα πολύ γνωστό star (aka Tyler Perry). Στο βίντεο παρακάτω πάντως μπορείς να πάρεις μια γεύση από το σπίτι τους για πρώτη φορά, γιατί κάτι μας λέει πως δεν θα έχουμε ξανά τέτοια ευκαιρία.