Aπίστευτο μυστήριο με την εξαφάνιση διάσημης ηθοποιού: Θεωρείται νεκρή!

Aπίστευτο μυστήριο με την εξαφάνιση διάσημης ηθοποιού: Θεωρείται νεκρή!

Σοκαρισμένο το Hollywood και οι συνεργάτες της!

Μία σοκαριστική είδηση κάνει το γύρο του κόσμου εδώ και λίγες ώρες, μιας και διάσημη ηθοποιός αγνοείται με τις αρχές να μην είναι καθόλου αισιόδοξες για την τύχη της. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Η 33χρονη σούπερ σέξι ηθοποιός, η οποία έχει πρωταγωνιστήσει σε μία από τις διασημότερες σειρές της τηλεόρασης-μεταξύ άλλων- πήρε τον 4χρονο γιο της για να κάνουν βαρκάδα στη λίμνη Piru στην Καλιφόρνια.

Λίγες ώρες μετά ωστόσο, μία άλλη βάρκα εντόπισε το σκάφος στο οποίο βρισκόταν ολομόναχο το αγοράκι, με τα ίχνη της μητέρας του να είναι άφαντα. Στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες βρήκαν το αυτοκίνητο της star παρκαρισμένο στις όχθες και το σωσίβιό της μέσα στη βάρκα.

Αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν ότι είδαν μαμά και γιο, λίγες ώρες πριν βρεθεί το σκάφος, να πηγαίνουν ευδιάθετοι προς τη λίμνη, χωρίς τίποτα να προμηνεύει την τραγική συνέχεια. Οι αρχές πιστεύουν ότι έπεσαν στα νερά να κολυμπήσουν, αλλά μόνο το αγοράκι κατάφερε να φτάσει πίσω στη βάρκα, μιας και η μητέρα του πιθανότατα να έχει πνιγεί.

Δες στην παρακάτω gallery σε ποια ηθοποιό αναφερόμαστε: