Ο Charlie Sheen έμεινε ολομόναχος

Ο Charlie Sheen έμεινε ολομόναχος

Το «αίμα τίγρης» του διάσημου ηθοποιού δεν ήταν αρκετό για να κρατήσει κοντά του και την τελευταία του «θεά».

Στην αρχή μας σόκαρε. Στη πορεία έγινε διασκεδαστικός. Πλέον, όμως, έχοντας γίνει μια καρικατούρα του ίδιου του του εαυτού, ο Charlie Sheen έχει γίνει απλώς κουραστικός, σε γραφικά επίπεδα.

Κάτι που πρέπει να κατάλαβε, επιτέλους και η Natalie Kenly, η δεύτερη και τελευταία «θεά» που του είχε μείνει, μετά την αποχώρηση της Bree Olson από το σπίτι και την ιδιαίτερη οικογένειά τους στα τέλη του Απριλίου.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η Kenly αποφάσισε να εγκαταλείψει κι αυτή με τη σειρά της τον Charlie Sheen, την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Sheen δεν το πήρε και τόσο καλά, όπως ήταν αναμενόμενο, και σε μια έκρηξη πληγωμένου εγωισμού, απαίτησε από την Kenly να του επιστρέψει τη Mercedes που της είχε αγοράσει.

Τα νεύρα και η αίσθηση εγκατάλειψης ωστόσο δεν κράτησαν πολύ, πως θα μπορούσαν άλλωστε όταν έχουμε να κάνουμε με τον πιο ματαιόδοξο άνθρωπο του κόσμου, καθώς ο Sheen βιάστηκε να υποβιβάσει το όλο θέμα λέγοντας πως «αυτό δεν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά στο Masheen». Σε λίγο καιρό, βέβαια, ίσως να μην του συμβαίνει και τίποτα απολύτως.