Ο Johnny Depp κατηγορείται για κάτι απάνθρωπο και αλήθεια μας συγκλόνισε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Johnny Depp κατηγορείται για κάτι απάνθρωπο και αλήθεια μας συγκλόνισε

Είναι δυνατόν να συνέβη κάτι τέτοιο;

Τον Μάιο του 2016 έγινε γνωστή η είδηση για τον χωρισμό του Johnny Depp από την Amber Heard. Η ηθοποιός τότε είχε δηλώσει πως ο ηθοποιός την έδειρε, κατηγορώντας τον έτσι για ενδοοικογενειακή βία. Τρία σχεδόν χρόνια αργότερα, τον Μάρτιο του 2019 ο Johnny Depp έκανε μήνυση στην Amber για συκοφαντική δυσφήμιση, αξίας 50 εκατομμυρίων δολαρίων. Κι ενώ ακόμη υπάρχουν δικαστήρια ανάμεσά τους και το διαζύγιο εκκρεμεί, ο ηθοποιός κατηγορείται για μια απάνθρωπη κίνηση, την οποία αρνούμαστε να πιστέψουμε.

Μπορεί ο Johnny και η δικηγορική ομάδα του να έχουν ξεσκεπάσει την Amber και όλα τα ψέματα που έχει πει αυτά τα χρόνια για τον χωρισμό, και τη βία την οποία υπέστη, όμως αυτό που κυκλοφόρησε για τον ηθοποιό μας σόκαρε. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Johnny Depp φέρεται να κρέμασε το μικροσκοπικό σκυλί της Amber Heard από το παράθυρο του αυτοκινήτου, ενώ εκείνο γαύγιζε κι έκλαιγε - και αστειεύτηκε λέγοντας πως θα έβαζε το σκυλάκι σε φούρνο μικροκυμάτων.

Στο δικαστήριο που έλαβε χώρα προχθές η δικηγόρος της Sun, Sasha Wass, στην οποία εφημερίδα ο Johnny έχει κάνει μήνυση για δυσφήμιση φέρεται να είπε: «Όταν ήσασταν στο αυτοκίνητο, καπνίζατε και ανοίξατε το παράθυρο. Ήσασταν θυμωμένος και επιθετικός. Πιάσατε το κουτάβι και το κρατούσατε κρεμασμένο έξω από το παράθυρο και εκείνο άρχισε να φωνάζει».

Ο 57χρονος ηθοποιός απάντησε: «Μπορώ να πω ότι είναι μια πολύ ελκυστική εικόνα, αλλά είναι απόλυτα ψεύτικη, είναι δόλια». Η δικηγόρος στη συνέχεια ανέφερε ότι ο Depp βρήκε το φερόμενο περιστατικό αστείο, το οποίο εκείνος αρνήθηκε.

«Όχι κυρία, δεν νομίζω ότι ένα κρεμάμενο ζώο, ένα μικρό ανυπεράσπιστο σκυλί που ζυγίζει ενάμιση κιλό έξω από ένα παράθυρο είναι διασκεδαστικό», είπε ο Depp. Και θα τον πιστέψουμε, γιατί αλήθεια δεν τον έχουμε ικανό για κάτι τέτοιο.