Scarlett Johansson: 10 φορές που η γοητεία της ήταν αφοπλιστική

Νατάσσα Σχοινά
Scarlett Johansson: 10 φορές που η γοητεία της ήταν αφοπλιστική

Ανατρέχουμε σε μερικές από τις ωραιότερες εμφανίσεις της.

Η Scarlett Johansson εδώ και χρόνια έχει κατακτήσει το Hollywood. Αν και στην αρχή κατατάχθηκε στην κατηγορία των ωραίων γυναικών του κινηματογράφου που πολλοί θεωρούσαν ότι η ομορφιά τους ήταν κι ο μοναδικός λόγος για τη θέση τους στις μεγάλες παραγωγές, στη συνέχεια απέδειξε αυτό που εκείνη ενδιαφέρει είναι η υποκριτική. Δούλεψε, προσπάθησε και τελικά μπόρεσε να παραδώσει πολύ αξιόλογους ρόλους στο κοινό, με αποκορύφωμα το Marriage Story. Γιατί ήθελε να γίνει καλύτερη.

Στην εξωτερική της εμφάνιση, ωστόσο, θα σταθείς. Δεν μπορείς να κάνεις και διαφορετικά όταν το θέαμα είναι τόσο αφοπλιστικό. Ναι, μιλάμε για μία πολύ ωραία γυναίκα, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι μιλάμε και για μία πολύ γοητευτική γυναίκα. Η γοητεία δε βρίσκεται εύκολα. Είτε όσον αφορά στις γυναίκες είτε στους άντρες. Έχει να κάνει με ένα σύνολο παραγόντων που συμπεριλαμβάνουν μέχρι και την ενέργεια που αποπνέει ένας άνθρωπος. Και η Scarlett τα έχει όλα.

Γι’ αυτό, λοιπόν, έχει έρθει η ώρα για μία αναδρομή στις πιο συγκλονιστικές εμφανίσεις που έχει κάνει ανά τα χρόνια στο Hollywood. Μερικές από αυτές είναι τόσο απίστευτες που τις θυμόμαστε μέχρι σήμερα.

Μπες στην παρακάτω gallery για να τις δεις και να θυμηθείς τα παλιά.