Naya Rivera: Οι δυσβάσταχτες εξελίξεις και το video από τις κάμερες ασφαλείας

Naya Rivera: Οι δυσβάσταχτες εξελίξεις και το video από τις κάμερες ασφαλείας

Μόλις δόθηκαν στη δημοσιότητα νέα ντοκουμέντα!

Το μυστήριο και η αγωνία συνεχίζονται όσο η διάσημη ηθοποιός Naya Rivera, παραμένει ακόμα άφαντη, έπειτα από την εξαφάνισή της, το απόγευμα της Τετάρτης. Η 33χρονη, πήρε τον 4χρονο γιο της για μία βόλτα στη λίμνη, και έκτοτε δεν έχει εντοπιστεί.

Σκάφος που έπλεε στην περιοχή, βρήκε ολομόναχο το αγοράκι, να κοιμάται πάνω στη βάρκα, και αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές προκειμένου να εντοπιστεί η μητέρα του. Λίγες ώρες πριν μάλιστα, δόθηκε στη δημοσιότητα video από κάμερες ασφαλείας, όπου δείχνουν την ηθοποιό να βγαίνει από το αυτοκίνητό της και να κατευθύνεται προς το σημείο όπου νοίκιασε τη βάρκα της.

Οι έρευνες συνεχίζονται πυρετωδώς κατά τη διάρκεια της ημέρας, χωρίς ωστόσο ακόμα να έχει βρεθεί το παραμικρό ίχνος της αγνοούμενης. Οι Αρχές πάντως δεν είναι αισιόδοξες, καθώς θεωρούν ότι η Rivera είναι ήδη νεκρή, έπειτα από κάποιο περιστατικό που συνέβη την ώρα που κολυμπούσε.

Η άποψη αυτή ενισχύεται από το γεγονός ότι το αγοράκι της ηθοποιού, αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ, είπε στην αστυνομία ότι η μαμά του δεν κατάφερε ποτέ να ανέβει στη βάρκα μετά τη βουτιά της κάτι που κάνει σχεδόν βέβαιο τον πνιγμό της.

Ο πατέρας του παιδιού και πρώην σύζυγος της Rivera, Ryan Dorsey, έσπευσε από την πρώτη στιγμή στο σημείο για να είναι κοντά στο γιο του τις δύσκολες αυτές στιγμές. Πάντως σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι συνθήκες που επικρατούν στη λίμνη είναι δύσκολες, κάτι που δυσχεραίνει ιδιαίτερα τις έρευνες.

Θα επανέλθουμε με εξελίξεις. Για την ώρα δες το παρακάτω video που δόθηκε πριν λίγο στη δημοσιότητα αλλά και τη gallery: