Η κίνηση της Katie Holmes που απέδειξε ότι… μάλλον αντιπαθεί τον Tom Cruise

Η κίνηση της Katie Holmes που απέδειξε ότι… μάλλον αντιπαθεί τον Tom Cruise

Μα πόσο girl power πια; 

Για κάτι τέτοιες στιγμές σαν αυτή αγαπάμε το Hollywood, και τους διάσημους ανθρώπους. Διότι μπορεί να φέρονται όπως όλοι εμείς οι κοινοί θνητοί, αλλά οι κινήσεις τους καταγράφονται ανά πάσα ώρα και στιγμή από τους απανταχού αετομάτηδες.

Αλλά ας πάρω τα πράγματα από την αρχή: Λίγες μέρες πριν, η ηθοποιός Thandie Newton αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Mission Impossible II, ήταν τρομοκρατημένη από τον συμπρωταγωνιστή της Tom Cruise, ενισχύοντας τις φήμες, ότι ο star δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος για να συνεργαστείς.

Όπως ήταν φυσικό, η δήλωση αυτή δε σόκαρε ιδιαίτερα το κοινό, αλλά αυτό που ακολούθησε, δεν μπορούμε να πούμε ότι πέρασε… αδιάφορο.

Η πρώην σύζυγος του Tom λοιπόν, Katie Holmes, με την οποία έχει αποκτήσει και την έφηβη πλέον σήμερα Suri, σε μία ένδειξη στήριξης απέναντι στην Thandie… την ακολούθησε στο Instagram!

Φυσικά η πιπεράτη λεπτομέρεια, εντοπίστηκε από τα τσακάλια-ρεπόρτερς, και η είδηση κάνει το γύρο του διαδικτύου! Όχι ότι περιμέναμε ένα τέτοιο γεγονός για να αντιληφθούμε την αντιπάθεια της Holmes απέναντι στον Cruise, αλλά όσο να πεις κάπως το διασκεδάσαμε!

Δες την παρακάτω gallery: