Το σχόλιο της Μενεγάκη σε φωτό της Οικονομάκου και οι γεμάτες γλύκα ευχές

Το σχόλιο της Μενεγάκη σε φωτό της Οικονομάκου και οι γεμάτες γλύκα ευχές

Αυτό και αν είναι έκπληξη

Έχει ήδη περάσει μία εβδομάδα από την ημέρα που είδαμε για τελευταία φορά την Ελένη Μενεγάκη στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Την 1η Ιουλίου αποχαιρέτισε το τηλεοπτικό της κοινό σε μία άκρως συγκινητική εκπομπή, η οποία τα είχε όλα. Κέφι και τραγούδι από την κουμπάρα Νατάσσα Θεοδωρίδου, αλλά και συγκίνηση ταυτόχρονα με βίντεο από τις καλύτερες στιγμές της 15ετούς πορείας τη παρουσιάστριας στο κανάλι του Alpha.

Η παρουσιάστρια έχει ξεκινήσει πια επίσημα τις διακοπές της στην Άνδρο με την οικογένειά της, και όπως έχουμε παρατηρήσει την τελευταία εβδομάδα έχει γίνει και αρκετά πιο ενεργή στα social media κάνοντας story, ανεβάζοντας φωτογραφίες στο δικό της account, αλλά και σχολιάζοντας φωτογραφίες άλλων Ελλήνων celebrities. Ένα από αυτά λοιπόν, παρατηρήσαμε και στις φωτογραφίες της Αθηνάς Οικονομάκου.

Η ηθοποιός που ξεκίνησε πριν από δύο ημέρες τις διακοπές της και αυτή τη στιγμή βρίσκεται με την οικογένειά της στους γονείς της στο Γύθειο, βιώνει ήδη στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης, κι εννοείται έχουμε αρχίσει να ζηλεύουμε με τόσα stories από θάλασσες, αμμουδιές, ξέγνοιαστα βράδια κ.ο.κ.

Η Αθηνά Οικονομάκου λοιπόν πριν από μερικές ώρες ανέβασε μια πολύ καλοκαιρινή φωτό στο account της από τη γενέτειρά της και το σχόλιο που είδαμε σε αυτή, ίσως και να ήταν το πιο απρόσμενο από όλα. Η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε τη φωτογραφία της ηθοποιού και αυτό δεν είναι κάτι που θα αφήναμε να περάσει έτσι ασχολίαστο.

Το λες και ιστορικό γεγονός να σχολιάζει η Ελένη Μενεγάκη στη φωτό κάποιου άλλου, και δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια. Δες παρακάτω στη gallery, τη φωτογραφία και το σχόλιο της.