Άντρας λιποθυμάει μπροστά στον Κάρολο και η αντίδρασή του είναι απογοητευτική

Άντρας λιποθυμάει μπροστά στον Κάρολο και η αντίδρασή του είναι απογοητευτική

Το απίστευτο video.

Άνθρωποι είναι κι αυτοί με ευαισθησίες, συνηθίζουν να λένε για τα μέλη Βασιλικών Οικογενειών, παρόλο που έχουν μεγαλώσει στα… «πούπουλα» χωρίς να έχουν κουραστεί ή διεκδικήσει τίποτα στη ζωή τους. Και εμείς τους πιστεύουμε, διότι αν εξαιρέσεις τον προφανή τους πλούτο και φυσικά την γεμάτη προνόμια ζωή, κάποιοι είναι γλυκούληδες και ευγενικοί.

Αυτό βέβαια πιστεύαμε και για τον πρίγκιπα Κάρολο, ο οποίος θεωρείται από τα πιο συμπαθή μέλη της Δυναστείας. Κι όμως, ένα περιστατικό που κάνει το γύρο του κόσμου, δείχνει ένα προφίλ του μελλοντικού Βασιλιά της Μεγάλης Βρετανίας, που σίγουρα δεν θα αρέσει.

Που λέτε, ο διάδοχος επισκέφθηκε πολυκατάστημα στο Bristol μαζί με τη σύζυγό του Camilla. Όπως ήταν φυσικό, οι υπεύθυνοι αλλά και οι εργαζόμενοι τους περίμεναν για να τους χαιρετήσουν και φυσικά να μιλήσουν μαζί τους. Και τη στιγμή που ο Κάρολος συνομιλούσε με έναν από τους εργαζόμενους, εκείνος άρχισε σιγά σιγά να χάνει την ισορροπία του και τελικά… σωριάστηκε μπροστά στον Πρίγκιπα!

Αμέσως οι συνάδελφοί του έσπευσαν να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, με τον Κάρολο απλά… να κοιτάζει από μακριά και τελικά να συνεχίζει την κουβέντα του με άλλον εργαζόμενο.

Βρε Κάρολε, έτσι περιμένεις να γίνεις Βασιλιάς; Αναρωτιόμαστε και εμείς αλλά και πολύς κόσμος ο οποίος σχολιάζει την ψυχρή αντίδραση του Καρόλου. Τι τα θες;

Δες το video παρακάτω: