Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Η τελευταία φωτό του μπαμπά της στο Instagram

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Η τελευταία φωτό του μπαμπά της στο Instagram

Πολύ στεναχωρηθήκαμε

Και το 2020 συνεχίζει να μας βομβαρδίζει με άσχημες ειδήσεις και τον Ιούλιο και κάτι μας λέει πως δεν θα αλλάξουν και πολλά μέχρι το τέλος του χρόνου. Η χρονιά αυτή αποδείχθηκε βέβαια ακόμη πιο τραγική για την Σπυριδούλα Καραμπουτάκη και την οικογένεια της, αφού μόλις προχθές έγινε γνωστό, πως ο μπαμπάς της βρέθηκε νεκρός στο μπαλκόνι του σπιτιού τους. Και στοιχηματίζουμε πως δεν υπάρχει τίποτα πιο άσχημο και τραγικό από τα να σε παίρνουν από το σπίτι σου ενώ δουλεύεις και να σου λένε συνέβη αυτό.

Το σίγουρο είναι πως αρχικά χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου, προσπαθώντας να διαχειριστείς την πληροφορία. Η Σπυριδούλα αγαπούσε πολύ τον μπαμπά της και μέσα στο MasterChef τον ανέφερε πολύ συχνά όταν μαγείρευε. Η είδηση του θανάτου του μας συγκλόνισε και εμάς και η σκέψη μας είναι μαζί με την οικογένεια της Σπυριδούλας.

Λίγο πριν γίνει γνωστή η είδηση του θανάτου του, η Σπυριδούλα βρισκόταν στη δουλειά της κι έχουμε και το τελευταίο story που έκανε πριν μάθει τα δυσάρεστα νέα. Ο μπαμπάς της Σπυριδούλας, είχε κι εκείνος το δικό του Instagram account και φυσικά η τελευταία φωτογραφία που εκείνος ανέβασε ήταν μερικούς μήνες πριν αγκαλιά με την κόρη του.

Η κηδεία του πραγματοποίηθηκε εχθές στην περιοχή της Νέας Ιωνίας, όμως λίγες ώρες πριν ο αδερφός της Σπυριδούλας είχε γράψει στο facebook account του για εκείνον: «Κάποιος ρώτησε τι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε. Και η απάντηση: «θα λείψουμε σε αυτούς που μας αγαπήσανε». Και εσένα σε αγάπησαν πολλοί. Γυναίκες, άντρες, φίλοι, γνωστοί... Ο άνθρωπος με τα πολλά παρατσούκλια "Μακεχα" "Λέφης" "Ατσαλάκωτος" και αλλά τόσα.
Δούλευες από τότε που άρχισες να μιλάς και κατάφερες να στήσεις μια αυτοκρατορία , έστω και για λίγο, χωρίς να έχεις το παραμικρό πτυχίο και ούτε ένα λεπτό στην τσέπη σου. Σε ήξεραν και οι πέτρες και ήσουν παντού.

Μπορεί να αρπαζόμασταν συχνά όπως κάθε πατέρας με γιο, αλλά ξέρω ότι πάντα ήσουν περήφανος για ό,τι έκανα. Από την πρώτη μου διάκριση/μετάλλιο μέχρι το μεγαλύτερο μου επίτευγμα...να γίνω πατέρας κι εγώ. Και να ξέρεις ότι θα κάνω ό,τι μπορώ για να μην χάσω στιγμή από τον γιο μου. Γιατί στο τέλος μένουν μόνο στιγμές. Δεν θέλω να πω πολλά γιατί τα λόγια είναι φτώχεια. Θα σου πω μόνο ότι είσαι αλάνι μεγάλο και αν και θα έπρεπε να στραβώσω που έφυγες νωρίς , εύχομαι καλό παράδεισο Father ή Μπα όπως σε έλεγα. Σε περιμένει ο κολλητός σου και πολλοί πολλοί φίλοι σου.
Σας ευχαριστώ όλους για τα υπέροχα μηνύματα και για την στήριξη».

Δες στη gallery την τελευταία φωτογραφία που είχε ανεβάσει εκείνος.