Το σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου στο Γύθειο είναι μια όαση

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου στο Γύθειο είναι μια όαση

Θέλουμε να πάμε...χθες

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να περνάς τις διακοπές σου μακριά από την πρωτεύουσα. Δεν είναι απαραίτητο να είσαι ή να πας σε κάποιο νησί. Ακόμη και από την επαρχία αν είσαι και διαθέτεις ένα σπίτι (το πατρικό σου) με τον κήπο του και όλες τις ανέσεις που χρειάζεται για να είσαι οκ, τότε ακόμη κα αυτές οι διακοπές αξίζουν. Αν μάλιστα το σπίτι σου είναι και σε παραθαλάσσια περιοχή, τότε δεν χρειάζεσαι τίποτα περισσότερο. Οι διακοπές στο νησί μπορούν να περιμένουν λίγο, όσο εσύ απολαμβάνεις τον καθαρό αέρα της επαρχίας και την ηρεμία που σου προσφέρει η εκάστοτε περιοχή.

Τέτοιου είδους διακοπές κάνει φέτος και η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία δεν έχει πάει ακόμη ούτε στη Σαντορίνη, αλλά ούτε και στη Μύκονο. Ίσως λόγω της κατάστασης με την πανδημία να μη θέλει να επισκεφθεί κάποιο νησί, στο οποίο θα βρεθεί και κόσμος από το εξωτερικό και να διακινδυνεύσει κάποια επαφή με φορέα του ιού. Φαίνεται πως το καλοκαίρι της φέτος θα το περάσει στο Γύθειο, και εδώ θα συμπληρώσουμε κι εμείς κάτι. Με τέτοιο σπίτι τι να το κάνουμε το νησί φέτος;

Η Αθηνά Οικονομάκου που βρίσκεται ήδη στο Γύθειο εδώ και μερικές ημέρες με τον σύζυγό της και τον γιο τους Μάξιμο, ανέβασε χθες στο Instagram account της κάποια βίντεο από το σπίτι της και αλήθεια πάθαμε πλάκα. Μιλάμε απλά για όαση.



Αν αναρωτιόσουν πώς μοιάζει ο επίγειος παράδεισος, τότε δεν έχεις παρά να δεις παρακάτω τα βίντεο από το σπίτι της με την εκπληκτική θέα που ανέβασε η Αθηνά Οικονομάκου στο Instagram account της. Απλά φανταστικό!