Μαρία Ηλιάκη: Φόρεσε κόκκινο ολόσωμο και το σώμα της είναι κάπως έτσι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μαρία Ηλιάκη: Φόρεσε κόκκινο ολόσωμο και το σώμα της είναι κάπως έτσι

Η αλλαγή στο σώμα της δεν υπάρχει

Αν υπάρχει μία Ελληνίδα celebrity την οποία θαυμάζουμε για την θέληση της και τη δύναμη ψυχής για τους στόχους που θέτει, αυτή δεν είναι άλλη από τη Μαρία Ηλιάκη. Η παρουσιάστρια έχει χάσει απίστευτα πολλά κιλά μέσα στους 4 μήνες σχεδόν του εγκλεισμού και η διαφορά στο σώμα της είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Μια φωτογραφία της στο Instagram account της ήταν αρκετή για να δούμε το κορμί της και να πάθουμε πανικό.

Ναι ακριβώς. Πανικό πάθαμε μόλις την είδαμε γιατί απλά δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Η αλήθεια είναι βλέποντας τη συνεχώς με ρούχα δεν είχαμε αντιληφθεί την τρομερή αλλαγή στο σώμα της και η φωτογραφία αυτή μας άνοιξε τα μάτια. Κυριολεκτικά γιατί όσο να πεις τα γουρλώσαμε λίγο κοιτάζοντας της.

Μα δεν είναι τρομερό το σώμα της; Η παρουσιάστρια έχει χάσει πάρα πολλά κιλά και ξέρουμε πως έγινε αυτό. Αν θυμάσαι σε όλη τη διάρκεια της καραντίνας η Μαρία δεν σταμάτησε να γυμνάζεται –και να τρώει σωστά φυσικά- και ιδού τα αποτελέσματα. Το κορμί της είναι έτσι ακριβώς όπως το βλέπεις και εμείς απλά τη χειροκροτούμε.

Η φωτογραφία της αυτή με το κόκκινο ολόσωμο είναι η πρώτη τη φωτογραφία με μαγιό για φέτος και περιμένουμε και τις υπόλοιπες που θα ακολουθήσουν. Είναι απλά κορμάρα και κούκλα.

Εύγε στη Μαρία από εμάς γιατί η διατροφή χρειάζεται συνέπεια και απίστευτη υπομονή μέχρι να πετύχεις τον στόχο σου.