Αθηνά Οικονομάκου & Μαίρη Συνατσάκη: Θυμάσαι τι έκαναν το 2016;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αθηνά Οικονομάκου & Μαίρη Συνατσάκη: Θυμάσαι τι έκαναν το 2016;

Που ήταν πριν 4 χρόνια;

Τον τελευταίο χρόνο Αθηνά Οικονομάκου και Μαίρη Συνατσάκη έχουν έρθει πολύ κοντά, αφού εκτός από φίλες είναι πια και συνεργάτες. Πέρυσι γεννήθηκε το Project SOMA, τα ρούχα που σχεδιάζουν οι δυο κοπέλες, και κάπως έτσι η φιλία τους έγινε ακόμη πιο δυνατή. Φυσικά από τότε στα Mad Video Music Awards που έκαναν την κοινή τους εμφάνιση φορώντας τα ίδια ρούχα, τις έχουμε δει πολλές φορές να ποζάρουν μαζί και να κάνουν και stories και πολλά άλλα πράγματα μαζί, όμως έχουμε μια ερώτηση για εσένα. Θυμάσαι που ήταν το 2016 τα δύο κορίτσια και τι έκαναν;

Ένα βίντεο της Μαίρης Συνατσάκη στο κανάλι της στο YouTube στάθηκε αφορμή για να αναρωτηθούμε που ήταν οι σημερινές συνεργάτιδες. Καθώς λοιπόν η παρουσιάστρια έκανε εκκαθάριση στο account της για τη χρονιά του 2016 και τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει, είδαμε και την πρώτη της κοινή φωτογραφία ever με την Αθηνά Οικονομάκου.

Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στις 27 Φεβρουαρίου του 2016 και όπως καταλαβαίνουμε από τη λεζάντα σε κάποιον αγώνα έχουν τρέξει μαζί. Όπως εξήγησε η ίδια η Μαίρη μέχρι εκείνη τη στιγμή απλά γνώριζε η μία την άλλη από μακριά. Δεν ήταν ούτε φίλες, ούτε κάτι πιο στενό. Περίμενε κανείς άραγε από εκείνη τη φωτογραφία του 2016 πως τέσσερα χρόνια μετά οι δυο τους εκτός από πολύ καλές φίλες, θα είναι συνεργάτιδες και θα έχουν κάνει μαζί τόσα πράγματα. Εμείς σίγουρα όχι πάντως, και κάτι μας λέει πως ούτε κι εκείνες περίμεναν ή έστω φανταζόταν κάτι τέτοιο.

Δες την πρώτη τους φωτογραφία στη gallery που ακολουθεί, αλλά και όσες ακολούθησαν μετά.