Δεν άντεξαν: Ο Covid-19 και η καραντίνα χώρισαν το ζευγάρι του Hollywood

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δεν άντεξαν: Ο Covid-19 και η καραντίνα χώρισαν το ζευγάρι του Hollywood

Δεν θυμόμασταν καν πως είναι ζευγάρι

Η αλήθεια είναι πως αυτοί οι μήνες του 2020 έχουν περάσει τόσο γρήγορα, έχουν γίνει τόσα πράγματα, που σχεδόν έχουμε χάσει την αίσθηση του χρόνου και ότι έχει συμβεί κατά τη διάρκεια αυτού. Μιλάμε πάντα για τα celebrity news γιατί την πανδημία κανείς δεν την έχει ξεχάσει, και δεν πρόκειται κιόλας. Βλέπεις αν και σε καραντίνα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ο καιρός πέρασε σχετικά γρήγορα κι εμείς με τούτα και με εκείνα ξεχάσαμε πολύ σημαντικά πράγματα. Όπως ήταν για παράδειγμα αυτό το ζευγάρι του Hollywood, το οποίο έκανε την πρώτη red carpet εμφάνισή του πριν από 7 μήνες περίπου.

Για την ακρίβεια οι δυο τους εμφανίστηκαν μαζί στις Χρυσές Σφαίρες, αποκαλύπτοντας κι επίσημα τη σχέση τους, η οποία ξεκίνησε λίγο πριν από την πανδημία. Ε και με όσα έχουν μεσολαβήσει που να θυμόμαστε την εμφάνιση αυτή; Το ζευγάρι αυτό λοιπόν που λες –και που μάλλον ούτε κι εσύ θυμάσαι- χώρισε. Ναι καλά διαβάζεις. Μόλις επτά μήνες κράτησε η σχέση τους και πλέον δεν είναι μαζί. Βέβαια θα μας πεις κάτι η καραντίνα, κάτι ο κορονοϊός, πόσο να αντέξουν κι αυτοί; Είναι αλήθεια πως το διάστημα αυτό δεν ευνοεί ιδιαίτερα τις σχέσεις, και πιο συγκεκριμένα τις νέες σχέσεις.

Ο λόγος για τον Bill Hader και τη Rachel Bilson, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Αμερικάνικο People δεν είναι πλέον μαζί. Οι φήμες για τη σχέση τους ξεκίνησαν κάπου τον Δεκέμβριο του 2019, όταν ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε μαζί σε γνωστή αλυσίδα καφέ. Μας είχαν δώσει να καταλάβουμε πως η σχέση τους είναι κάτι σοβαρό, όμως μάλλον η πανδημία είχε άλλη άποψη. Η απόφαση του χωρισμού τους πάντως ήταν κοινή.