Αυτοκτόνησε ο εγγονός του Elvis Presley: Το σπαρακτικό μήνυμα της μαμάς του

Πατούλια Κατερίνα
Αυτοκτόνησε ο εγγονός του Elvis Presley: Το σπαρακτικό μήνυμα της μαμάς του

Ήταν μόνο 27 ετών

Με τον πιο τραγικό τρόπο έφυγε από τη ζωή ο εγγονός του Elvis Presley. Ο 27χρονος γιος της Lisa Marie Presley αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του στα 27 του χρόνια.
Ο νεαρός Benjamin Keough, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TMZ αυτοπυροβολήθηκε στο σπίτι του στο Calabasas βυθίζοντας στο πένθος τα αδέρφια και τη μητέρα του.
Ο μάνατζερ της μοναχοκόρης του θρύλου της μουσικής, μετέφερε το σπαρακτικό μήνυμα της Lisa Marie αναφέροντας χαρακτηριστικά:



«Η Lisa είναι πληγωμένη, θλιμμένη και καταρρακωμένη, λάτρευε αυτό το παιδί και ήταν ο έρωτάς της ζωής της», ανέφερε ο Roger Widynowski.


Ο Keough, ήταν κλώνος του διάσημου παππού του Elvis και προσπάθησε πριν 11 χρόνια, το 2009, να ακολουθήσει τα βήματά του.
Ο Ben όπως τον αποκαλούσε η μητέρα του είχε υπογράψει συμβόλαιο για 5 εκατομμύρια δολάρια με την υπόσχεση να βγάλει 5 άλμπουμ για τα οποία είχε τότε πει στην Telegraph του Λονδίνου πως δεν θα ακολουθήσει το ροκ στυλ του παππού του.

Από το συμβόλαιο αυτό με την Universal δεν προέκυψε ποτέ κάποιο τραγούδι. Πληγωμένα είναι και τα τρία αδέρφια του Ben, η 31χρονη αδερφή του Riley Keough καρπός κι αυτή του γάμου της Lisa Maria με τον μουσικό Danny Keough αλλά και τα 11χρονα σήμερα δίδυμα, Finley και Harper.