John Travolta: Το σπαραξικάρδιο μήνυμα για τον θάνατο της Kelly Preston

Νάνσυ Μητσοστέργιου
John Travolta: Το σπαραξικάρδιο μήνυμα για τον θάνατο της Kelly Preston

Έτσι την αποχαιρέτισε

Η σημερινή μέρα δεν είναι μία καλή μέρα για το Hollywood, αφού μετά την είδηση πως ο αυτοκτόνησε ο εγγονός του Elvis Presley, μάθαμε πως πέθανε και η Kelly Preston, σύζυγος του John Travolta. Το Hollywood θρηνεί την ηθοποιό που αγαπήθηκε όσο καμία, η οποία στα 57 της έχασε τη μάχη με τον καρκίνο και κάπως έτσι έφυγε από τη ζωή. Η ηθοποιός εδώ και δύο χρόνια πάλευε με τον καρκίνο του μαστού, ο οποίος στο τέλος δυστυχώς για όλους μας –και την οικογένειά της- βγήκε νικητής στη μάχη αυτή.

Ο 66χρονος ηθοποιός αποχαιρέτισε τη σύζυγό του που πέθανε το βράδυ της Κυριακής με ένα μακροσκελές μήνυμα στο Instagram account του πριν από μία ώρα, το οποίο μας συγκίνησε ιδιαίτερα. «Με πολύ βαριά καρδιά σας ενημερώνω ότι η όμορφη σύζυγός μου Kelly έχασε τη διετή μάχη της με τον καρκίνο του μαστού», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Έκανε έναν θαρραλέο αγώνα με την αγάπη και την υποστήριξη τόσων πολλών ανθρώπων. Η οικογένειά μου και εγώ θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες στους γιατρούς και τις νοσοκόμες της στο MD Anderson Cancer Center, όλα τα ιατρικά κέντρα που βοήθησαν, καθώς και τους πολλούς φίλους και αγαπημένους της που ήταν δίπλα της συνεχώς».

Ο John και η Kelly παντρεύτηκαν το 1991 και απέκτησαν μαζί τρία παιδιά, την 20χρονη σήμερα Ella, τον Jett που πέθανε στα 16 του το 2009 και τον 9χρονο Benjamin. «Την αγάπη και τη ζωή της Kelly θα τη θυμόμαστε πάντα. Θα αφιερώσω λίγο χρόνο για να είμαι εκεί για τα παιδιά μου που έχουν χάσει τη μητέρα τους, οπότε συγχωρέστε με εκ των προτέρων αν δεν έχετε νέα μας για λίγο. Αλλά σας παρακαλώ, να ξέρετε ότι θα νιώσω την έκρηξη της αγάπης σας τις επόμενες εβδομάδες και μήνες καθώς θα γιατρεύουμε την πληγή μας από την απώλεια. Όλη η αγάπη μου, JT».