Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιτέλους απάντησε στο αν είναι σε σχέση

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιτέλους απάντησε στο αν είναι σε σχέση

Τελικά είναι ερωτευμένη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Ο έρωτας χτύπησε την πόρτα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μέσα στο καλοκαίρι. Η παρουσιάστρια που έδωσε το παρόν στον τελικό του Just the 2 of Us, έδειχνε πιο γελαστή και ανανεωμένη από ποτέ.

Και λίγο μετά τα πειράγματα του Νίκου Κοκλώνη στον αέρα του σόου, η Σπυροπούλου βρέθηκε να απαντάει σε δύσκολες ερωτήσεις των δημοσιογράφων και στο backstage.

Μπορεί λοιπόν τα επαγγελματικά της Σπυροπούλου να είναι αβέβαια με την ίδια να εξηγεί πως συζητήσεις έχει κάνει αλλά αν δεν βάλει την υπογραφή της, δεν είναι σίγουρη για τίποτα, αλλά στην προσωπική της ζωή υπήρξε αστακός.

Κι όταν η δημοσιογράφος ρώτησε την Κωνσταντίνα αν ισχύουν οι φήμες που την θέλουν ερωτευμένη με τον επιχειρηματία Δημήτρη Μηλιώνη, η ίδια επέλεξε να απαντήσει κάπως έτσι:



«Θα κρατήσω την στάση που κρατάω τα τελευταία χρόνια για την προσωπική μου ζωή, Τα εν οίκω μη εν δήμω», είπε η παρουσιάστρια χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως ο χρόνος θα δείξει τι ισχύει.

Όσο για το ποιος είναι ο αγαπημένος της Σπυροπούλου, τον γνωρίζουμε πολύ καλά. Ο Μηλιώνης υπήρξε για χρόνια ζευγάρι με την Δήμητρα Αλεξανδράκη. Η Δήμητρα είχε αποχωρήσει για την σχέση αυτή από το ριάλιτι Nomads και τον Οκτώβρη του 2019 το ζευγάρι είχε χωρίσει. Λίγο αργότερα έγινε επανασύνδεση αλλά τον Μάρτιο του 2020 ήρθε ο οριστικός χωρισμός.