Ήταν η συγκεκριμένη φωτογραφία ο προάγγελος του Megxit; Για πολλούς ναι

6 SHARES

Διάβασε παρακάτω για να μάθεις την κρυφή θεωρία!

Έχοντας περάσει μισός χρόνος από το Megxit, μισός βασανιστικός θα λέγαμε χρόνος μιας και οι κάτοικοι του πλανήτη γη δεν πέρασαν αυτό που λέμε… όμορφα και ήσυχα, οι θεωρίες και η αναζήτηση κρυφών μηνυμάτων δίνουν και παίρνουν, μιας και οι Βρετανοί φαίνεται να μην έχουν χωνέψει τη δυσάρεστη έκπληξη που τους επεφύλασσε ο πρίγκιπάς τους.

Στο βιβλίο «Royals at War: The Untold Story of Harry and Meghan’s Shocking Split with the House of Windsor» που κυκλοφορεί, η ιστορία επικεντρώνεται γύρω από την οικογενειακή φωτογραφία αμέσως μετά τη βάφτιση του Archie.

Ως γνωστόν, Ελισάβετ και Φίλιππος δεν έδωσαν το παρών μιας και είχαν υποχρεώσεις εκτός Λονδίνου. Αυτό αρχικά δε σχολιάστηκε, μιας και το βασιλικό ζεύγος για τους ίδιους ακριβώς λόγους είχε απουσιάσει και από τα βαφτίσια του πρίγκιπα Louis. Ωστόσο, με την τροπή που πήραν τα πράγματα, το γεγονός πλέον δεν περνάει απαρατήρητο.

Στο βιβλίο λοιπόν, αναφέρεται ότι η απουσία της Ελισάβετ μόνο τυχαία δεν ήταν μιας και η Βασίλισσα επέλεξε να απομακρυνθεί, έπειτα από τη χειριστική συμπεριφορά που επέδειξε η Meghan.

Διόλου απίθανο θεωρούμε.

6 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ