Έχεις δει την Ελίνα Μπόμπα. Έχεις δει όμως το σώμα της μαμά της Χριστίνας;

Έχεις δει την Ελίνα Μπόμπα. Έχεις δει όμως το σώμα της μαμά της Χριστίνας;

Το μήλο κάτω από τη μηλιά λένε θα πέσει

Το γνωστό κα μη εξαιρετέο γνωμικό που λέει «το μήλο θα πέσει κάτω από τη μηλιά» το έχεις ακούσει πολλές φορές στη ζωή σου, έτσι δεν είναι; Στην περίπτωση της Χριστίνας Μπόμπα με την αδερφή της Ελίνα και τη μαμά τους Γιώτα, το γνωμικό αυτό δεν θα μπορούσε να πέσει περισσότερο μέσα. Χριστίνα και Ελίνα είναι δύο πολύ όμορφα κορίτσια και ξέρουμε που έχουν μοιάσει. Η μαμά τους είναι μια κούκλα και την έχουμε δει κι άλλες φορές στο παρελθόν, όμως δεν είχαμε παρατηρήσει κάτι πολύ σημαντικό. Το σώμα της μαμάς τους είναι απλά τρομερό και τόσο καιρό δεν είχαμε δώσει την απαραίτητη προσοχή.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η Χριστίνα Μπόμπα πήγε στο πατρικό της σπίτι στη Λαμία, στα Καμμένα Βούρλα για την ακρίβεια, και μέσα από το Instagram account της την είδαμε να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα παρέα με τις δύο αγαπημένες της γυναίκες. Τη μαμά της Γιώτα και την αδερφή της την Ελίνα. Έχουμε ουκ ολίγες φορές σχολιάσει το κορμί της Χριστίνας Μπόμπα, και πόσο αυτό έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια, και το ίδιο ισχύει και για την Ελίνα.

Και εδώ θα σου γεννηθεί ξανά η ερώτηση που στο καλό έχουν πάρει αυτό το σουλούπι και τις αναλογίες και μάντεψε τι θα σου απαντήσουμε; Δες απλά τη φωτογραφία που ανέβασε με τη μαμά της από το μπάνιο τους. Η κυρία Γιώτα έχει απίστευτο κορμί και αυτό είναι κάτι που φαίνεται ολοκάθαρα στη φωτογραφία που θα δεις στη gallery. Τα καλλίγραμμα πόδια της ξεπροβάλλουν στη φωτογραφία και εμείς σκεφτόμαστε πόσο θα θέλαμε να τη δούμε με μαγιό.

Είναι μια καλλονή και δεν χωρά αμφιβολία σε αυτό.