Διάσημο ζευγάρι ζήτησε από την Aniston να γίνει νονά του παιδιού του

Διάσημο ζευγάρι ζήτησε από την Aniston να γίνει νονά του παιδιού του

Πολύ τυχερό αυτό το μωρό... Το μόνο σίγουρο.

Η Jennifer Aniston είναι μια από τις πιο γνωστές ηθοποιούς του Hollywood σήμερα. Από τη μία, είναι όλες εκείνες οι ταινίες και οι σειρές που έχει αναλάβει και στις οποίες έχει τοποθετηθεί το όνομά της. Από την άλλη, είναι η προσωπικότητά της που κάνει όποιον τη γνωρίζει να τη συμπαθεί για τη ζεστασιά και το χιούμορ που τη διακρίνει. Είναι ακομπλεξάριστη και δε θα διστάσει να τρολάρει μέχρι και τον ίδιο της τον εαυτό, οπότε στην προοπτική ότι ένας τέτοιος άνθρωπος θα γίνει νονά του παιδιού σου πώς να μην ενθουσιαστείς;




Κάτι τέτοιο πρέπει να σκέφτηκε και η Katy Perry που περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Orlando Bloom, ένα κοριτσάκι που αναμένεται να βρίσκεται στην αγκαλιά τους μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Σύμφωνα με το Αμερικανικό Cosmopolitan, οι δυο τους ζήτησαν από την Jen να γίνει η νονά του κοριτσιού τους. Μάλιστα, «έκλαιγαν όταν της το ζητούσαν», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

«Η Katy και η Jen είναι πολύ κοντά. Κατά τη διάρκεια του lockdown, πήγαιναν για βόλτες με απόσταση και πέρασαν πολύ χρόνο λέγοντας τα νέα τους», είπε πηγή στο Μέσο.

Αν όντως αυτό συμβεί, ας κάνουμε λίγο εικόνα ένα μωρό που έχει για μαμά την Katy Perry, για μπαμπά τον Orlando Bloom και για νονά την Jennifer Aniston. Το λες και απίστευτο.