Οι celebrities που «μας άφησαν» μέσα στο 2020 δεν ήταν λίγοι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Οι celebrities που «μας άφησαν» μέσα στο 2020 δεν ήταν λίγοι

Η λίστα όλο και μεγαλώνει

Είναι κοινή παραδοχή και μεγάλη αλήθεια πως το 2020 μέχρι τώρα δεν έχει δείξει το καλό του πρόσωπο. Κι ενώ έχουμε συμπληρώσει ήδη το πρώτο εικοσαήμερο του Ιουλίου που είναι ο έβδομος μήνας του χρόνου μετράμε αρκετούς θανάτους στο Hollywood και τη showbiz γενικότερα. Από αγαπημένους ηθοποιούς έως μεγάλα αστέρια της μουσικής, υπήρξαν κάποιοι πραγματικά συγκλονιστικοί θάνατοι τους πρώτους επτά μήνες του έτους. Θρηνούμε ακόμα τις απώλειες ορισμένων θρυλικών μορφών, όπως ο Kobe Bryant και η κόρη του, Gigi, που πέθαναν στα τέλη Ιανουαρίου από συντριβή ελικοπτέρου, ο ηθοποιός Kirk Douglas και πολλοί άλλοι.

Οι συνεχείς σκέψεις μας είναι με όλους τους φίλους, τις οικογένειες και τους αγαπημένους ανθρώπους των celebrities που έχουν πεθάνει φέτος μέχρι στιγμής. Λόγω του Coronavirus, ορισμένοι από τους θανάτους αυτής της λίστας είναι celebs που έφυγαν λόγω αυτής της τρομερής ασθένειας. Οι σκέψεις μας είναι με όλους αυτούς που έχουν χάσει τους αγαπημένους τους φέτος, ειδικά κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας. Και ενώ βρισκόμαστε ακόμη στον Ιούλιο, σκεφτόμαστε και αναρωτιόμαστε θα σταματήσει εδώ κάπου όλο αυτό ή η λίστα αυτή θα μεγαλώσει κι άλλο;

Ιδού πάντως μερικοί από αυτούς που έφυγαν.

#1. Norma Michaels

Η star του Modern Family και του King of Queens, Norma Michaels, πέθανε σε ηλικία 95 ετών τον Ιανουάριο του 2020.

#2. Thérèse Tanguay Dion

Η μητέρα της Celine Dion, Thérèse Tanguay Dion, πέθανε σε ηλικία 92 ετών, στα μέσα Ιανουαρίου.

#3. Kobe-Gigi Bryant

Ο θάνατος του NBAer Kobe Bryant και της 13χρονης κόρης του Gigi σε δυστύχημα με το ελικόπτερο συγκλόνισε όλη την υφήλιο τον Ιανουάριο που μας πέρασε.

#4. Kirk Douglas

Ο ηθοποιός απεβίωσε σε ηλικία 103 ετών. Ο γιος του, Michael Douglas, επιβεβαίωσε το θάνατό του στις αρχές Φεβρουαρίου.

Δες στη gallery τους υπόλοιπους.