Θυμάσαι την Ξανθούλα από το GNTM; Ξέχνα ό, τι ήξερες

35 SHARES

Είναι πραγματικά αγνώριστη

Την Ξανθούλα Τζερεφού τη γνωρίσαμε πριν από δύο χρόνια μέσα από το Greece’s Next Top Model, όταν εκείνο επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μετά από 8 χρόνια απουσίας. Ήταν το πρώτο plus size κορίτσι του διαγωνισμού που ήθελε να ακολουθήσει τον κόσμο της μόδας και τα κατάφερε. Βέβαια από τότε έχε αλλάξει αρκετά και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην την αναγνωρίσεις στις φωτογραφίες που θα δεις παρακάτω.

Στο διάστημα αυτό που έχει μεσολαβήσει η Ξανθούλα έχει κάνει αρκετές δουλειές τις οποίες βλέπουμε μέσα από το Instagram account της, όμως σε τίποτα δεν θυμίζει το plus size κορίτσι που γνωρίσαμε τότε. Η πρώην παίκτρια του Greece’s Next Top Model έχει χάσει αρκετά κιλά και είναι πραγματικά αγνώριστη.

Αν κάνεις μια βόλτα στο Instagram account της θα δεις όχι μία, αλλά πολλές φωτογραφίες με την αλλαγή στο σώμα της. Εμείς πάντως τη χειροκροτούμε γιατί ενέπνευσε πολλά κορίτσια να αγαπήσουν το σώμα τους να μην νιώθουν άσχημα για τα τυχόν περιττά κιλά που έχουν. Πλέον μπορεί να μη τη λες plus size εξακολουθεί όμως να είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι με κανονικές αναλογίες. Δεν μοιάζει με μοντέλο της Victoria’s Secret, όμως ακόμη και αυτό που έχει πετύχει δείχνει υπέροχο.

Εμείς κάναμε μια βόλτα στο Instagram account της και βρήκαμε όχι μία, αλλά 5 φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με μαγιό και είναι απλά φανταστική. Εσύ δεν έχεις παρά να μπεις στη gallery που ακολουθεί να κάνεις ένα swipe και να δεις όλες της τις φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με το μπικίνι της δίχως ντροπή και με φουλ αυτοπεποίθηση.

Do it like Ξανθή κι εσύ!

35 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ