Έχουν περάσει 30 χρόνια από το Ghost: Τα μυστικά που δεν ξέρεις

Πατούλια Κατερίνα
Έχουν περάσει 30 χρόνια από το Ghost: Τα μυστικά που δεν ξέρεις

Ποιος θα ήταν ο πρωταγωνιστής αρχικά;

Το 1990 που μοιάζει τόσο μακρινό μιας και έχουν περάσει 30 ολόκληρα χρόνια, μια ταινία κατάφερε να ξετινάξει το box office και να γίνει μια από τις πιο κλασικές και περίεργες ιστορίες αγάπης.

Πολύ πριν το Notebook, η Demi Moore και ο Patrick Swayze έχοντας την Whoopi Goldberg στο πλευρό τους μας έκαναν να πιστέψουμε στα φαντάσματα και στην αγάπη με το θρυλικό πια Ghost.

Λίγο θρίλερ, λίγο love story, λίγο υπερφυσικό δράμα, το Ghost κατάφερε ακόμα και με τα εφέ εκείνης της εποχής να κερδίσει τις εντυπώσεις και κάποια μυστικά σίγουρα δεν θα τα γνωρίζεις.
Όπως για παράδειγμα το ότι ο Patrick Swayze δεν ήταν η πρώτη επιλογή αλλά τον ρόλο διεκδικούσαν οι Tom Cruise, Tom Hanks, Harrison Ford, Bruce Willis, Michael J. Fox ενώ ο παραγωγός ήθελε πολύ τον Kevin Kline.



Έλα όμως που ο Swayze ήθελε να κάνει οπωσδήποτε το Ghost, έπεισε τους πάντες και μετά από χρόνια εξήγησε πως το έκανε για την ψυχή του.

Στο ρόλο του μέντιουμ που πήρε τελικά η Whoopi Goldberg, είχαν αρχικά συζητηθεί τα ονόματα των Oprah Winfrey και Tina Turner αλλά ο πρωταγωνιστής ήθελε πολύ να περάσει από audition και η Whoopi.

Όσο για την Demi Moore, αυτή ήταν η πρώτη επιλογή όλων.
Τα μαλλιά της Moore ήταν μακριά όταν πήρε τον ρόλο αλλά ο κομμωτής John Sahag επέμενε πως το αγορίστικο λουκ θα της ταίριαζε περισσότερο.