Η Χαρά Παππά φόρεσε ένα υπέροχο black n' white μαγιό και πόζαρε στην πισίνα

Η Χαρά Παππά φόρεσε ένα υπέροχο black n' white μαγιό και πόζαρε στην πισίνα

Εκπληκτικό μαγιό, πιο εκπληκτικό σώμα.

Η Χαρά Παππά είναι ένα κορίτσι που ο κόσμος λάτρεψε κατευθείαν με το που βγήκε από το Greece’s Next Top Model. Ήδη μέσα από το παιχνίδι είχε ξεχωρίσει για το εκπληκτικό της παρουσιαστικό και τη γλυκιά της προσωπικότητα, ωστόσο, βγαίνοντας ήταν που απογειώθηκε η καριέρα της. Άρχισε να «κλείνει» δουλειές τη μία μετά την άλλη κι ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram μετράει αυτήν τη στιγμή πάνω από 130 χιλιάδες followers που γεμίζουν κάθε της φωτογραφία με likes και σχόλια.

Όπως και να το κάνουμε, η Χαρά είναι μία καλλονή και βλέποντας τις φωτογραφίες στο προφίλ της, μπορείς πολύ εύκολα να καταλάβεις γιατί ο κόσμος έχει ενθουσιαστεί μαζί της. Πρόκειται για ένα κορίτσι με υπέροχες αναλογίες κι ένα κορμί που πραγματικά σε καθηλώνει στη θέα του.

Τώρα, ειδικά, που είναι καλοκαίρι και όλες κυκλοφορούν με μαγιό, η Χαρά δε θα μπορούσε να μην ακολουθήσει στο ίδιο κλίμα. Πολύ καιρό τώρα ανεβάζει διαρκώς τέτοιες φωτογραφίες και το αποτέλεσμα είναι τόσο καλό που πραγματικά δεν μπορείς να ξεχωρίσεις μία.

Χτες, λοιπόν, το πανέμορφο μοντέλο έκανε μία ανάρτηση με δύο φωτογραφίες, στις οποίες πόζαρε με ένα υπέροχο ολόσωμο μαγιό. Εκεί, πέρα από το ίδιο το σχέδιο, το κορμί της ήταν στα καλύτερά του και μπορείς να το δεις στην παρακάτω gallery.