Το μυστήριο λύθηκε και πια ξέρουμε τι συμβαίνει με τη Meghan & τη Jessica

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το μυστήριο λύθηκε και πια ξέρουμε τι συμβαίνει με τη Meghan & τη Jessica

Μια διευκρίνιση τη χρειαζόμασταν

Η φίλη της Meghan Markle, Jessica Mulroney, η οποία είναι Καναδή στιλίστρια, αντιμετώπισε αντιδράσεις πριν από λίγες εβδομάδες αφού η influencer και επιχειρηματίας Sasha Exeter βγήκε και είπε ότι δέχθηκε απειλές για τη ζωή της από τη στιλίστρια. από αυτήν. Η κόντρα της Mulroney στα social media ξεκίνησε από την Sasha Exeter, μια blogger η οποία αποκάλυψε πως η κολλητή της Meghan χρησιμοποίησε την ανωτοτερότητά της ως λευκή και την απείλησε. Αυτό λοιπόν που συνέβη σε ένα διάστημα που στην Αμερική γίνεται ένας μικρός χαμός με τις διαδηλώσεις για τον θάνατο του George Floyd, είχε ως αποτέλεσμα η Jessica να χάσει τη δουλειά της από το τηλεοπτικό show Good Morning America στο οποίο ήταν συνεργάτης τα τελευταία δύο χρόνια.

Από τότε που αυτή η ιστορία έγινε viral, υπήρξαν πολλές φήμες σχετικά με πιθανή ρήξη στη φιλία της Meghan με τη Jessica, με δημοσιεύματα να αναφέρουν μάλιστα πως η στιλίστρια είναι καταρρακωμένη από όλο αυτό και πως δεν μιλιέται. Μία πηγή μάλιστα είχε αναφέρει στη Sun: «Η ομάδα της Jessica έχει καταστήσει σαφές ότι αισθάνεται μεγάλη απόρριψη από τη Meghan και φοβάται ότι θα την κόψει από τη ζωή της για πάντα. Είναι απολύτως απογοητευμένη και καταρρακωμένη επειδή η Meghan δεν έκανε τίποτα για να την υποστηρίξει δημόσια. Η Jessica είναι τρομοκρατημένη που δεν θα δουλέψει ξανά».

Και αφού ακούστηκαν αυτά και άλλα πολλά επιτέλους ήρθε η διευκρίνιση που όλοι ψάχναμε. Ο σύζυγος της Jessica, Ben Mulroney τελικά απάντησε σε μια από τις φήμες, αφού οι ιστορίες είναι ανεξέλεγκτες εδώ και αρκετές εβδομάδες. Ο Ben δημοσίευσε ένα άρθρο της DailyMail που είχε τον τίτλο, «Καταρρακωμένη η Jessica Mulroney καλεί συνεχώς την καλύτερη φίλη της Meghan Markle σε μια προσπάθεια να βελτιώσει τη φιλία τους αλλά χωρίς αποτέλεσμα - και σκέφτεται να γράψει ένα βιβλίο για τη δούκισσα γιατί «δεν έχει τίποτα να χάσει».

Και τι έκανε ο Ben γι’ αυτό; Ανέβασε στα social screenshot τον τίτλο του κειμένου και έγραψε με μία μόνο λέξη: «FALSE» (aka ψέμα). Και κάπως διέψευσε εν μέρει τη σχέση των δύο γυναικών.