Μπέλλος- Μπέη MasterChef 4: Θα φάμε κουφέτα από το διάσημο ζευγάρι;

Πατούλια Κατερίνα
Μπέλλος- Μπέη MasterChef 4: Θα φάμε κουφέτα από το διάσημο ζευγάρι;

Λαλίστατο το ζευγάρι του ΜasterChef 

O Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη, το περιβόητο ζευγάρι του MasterChef 4 έχει ξεκινήσει να δίνει κοινές συνεντεύξεις και να μιλάει ανοιχτά για τη σχέση του. Η σχέση έχει προχωρήσει σε βαθμό που οι γονείς της εκκεντρικής Μαρίας, εγκρίνουν για γαμπρό τους τον Μπέλλο.

Φυσικά, μίλησε και για τη σχέση της με τον Δημήτρη Μπέλλο και αποκάλυψε πως οι γονείς της τον εγκρίνουν για σύντροφό της.

«Η μαμά μου ήρωα τον ανεβάζει ήρωα τον κατεβάζει. Ο μπαμπάς μου ρωτάει απλά αν με προσέχει. Ο Δημήτρης δεν μιλούσε στο MasterChef. Ήμουν εγώ που μιλούσα και όταν πηγαίναμε σπίτι μου κρατούσε μούτρα και γκρίνιαζε. Οπότε βγήκε αυτό, ότι η Μαρία προσπαθεί να επιβληθεί στον Δημήτρη και ότι γκρινιάζω όλη την ώρα. Ένα 22χρονο δεν μπορεί να σέρνει από τη μύτη έναν 30χρονο», τόνισε η Μαρία για την σχέση του ζευγαριού.

Όσο για τα σχόλια που έχουν ακουστεί για την αλήθεια της σχέσης του ζευγαριού, ο Μπέλλος εξήγησε χαρακτηριστικά πως ποτέ δεν θα χρησιμοποιούσε μια προσωπική σχέση για να προχωρήσει τηλεοπτικά.



Ο Μπέλλος και η Μαρία μίλησαν και για την συγκατοίκηση και εξήγησαν πως δεν υπάρχει βήμα παρακάτω, μιας και η συγκατοίκηση υπήρχε ήδη από το παιχνίδι και το σπίτι του MasterChef. Επόμενο βήμα δεν υπάρχει τουλάχιστον ακόμα στη σχέση του ζευγαριού αλλά δεν θα έβλεπαν και οι δύο με κακό μάτι την κοινή παρουσία σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή.