Η μπηχτή της Άννας Μαρίας Ηλιάδου για τη νίκη στο GNTM

Η μπηχτή της Άννας Μαρίας Ηλιάδου για τη νίκη στο GNTM

Κοίτα που η Άννα Μαρία ξεσπάθωσε

Θυμάσαι που στα τέλη του Δεκέμβρη, ο τελικός του GNTM 2 με τις δύο νικήτριες, μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού; Θυμάσαι που η Άννα Μαρία Ηλιάδου και η Κάτια Ταραμπάνκο μοιράστηκαν το έπαθλο, το εξώφυλλο σε γνωστό περιοδικό και τον τίτλο του GNTM; Θυμάσαι που και οι δύο δεν έκαναν κάποιο σχόλιο για τη διπλή νίκη παρά το γεγονός πως μεγάλη μερίδα του κοινού ήταν έξαλλη;

Ε, μία από τις δύο νικήτριες, η Άννα- Μαρία βγήκε και έριξε τα «καρφιά» της και για τη νίκη και για όσα έγιναν στον τελικό.



«Εγώ είμαι νικήτρια, όπως είναι και οι υπόλοιπες 3 κοπέλες που έφτασαν στο τέλος. Το έπαθλο έπρεπε να το μοιραστώ με μια κοπέλα αλλά νιώθω ότι η νίκη μου ανήκει, όπως ανήκει σε κάθε μία από τις άλλες κοπέλες».

Στο πάνελ πάντως του Happy Day, σχολιάστηκε πολύ το γεγονός πως η Ηλιάδου δεν ανέφερε καθόλου το όνομα της έτερης νικήτριας Κάτιας Ταραμπάνκο. Όσο για τα προσωπικά της, η νικήτρια μίλησε και γι' αυτά.

Η Άννα- Μαρία αποκάλυψε πως με τον αγαπημένο της Τάσο είναι μαζί από το σχολείο και μπορεί κάποια στιγμή να παντρευτούν.

Όσο για το GNTM 3, ξέρουμε τα εξής: