Είδαμε τη μαμά της Βίκυς Καγιά και είναι μία κούκλα

Είδαμε τη μαμά της Βίκυς Καγιά και είναι μία κούκλα

Και μοιάζουν απίστευτα πολύ

Η Βίκυ Καγιά είναι μία από τις αγαπημένες πας παρουσιάστριες στην ελληνική showbiz και ένα από τα μεγαλύτερα μοντέλα που έβγαλε ποτέ η ελληνική βιομηχανία της μόδας. Έχει κάνει αξιόλογες δουλειές τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό και οι φωτογραφίες που μας έχει χαρίσει και μας χαρίζει ακόμη δεν γίνεται να μη σχολιαστούν. Σε λίγο καιρό θα την απολαμβάνουμε και πάλι μέσα από το Greece’s Next Top Model, όμως μέχρι τότε τη βλέπουμε μέσα από το account της στο Instagram.

Χθες είχε γενέθλια η μαμά της και την είδαμε κι εκείνη στα σχόλια και δεν θα σου το κρύψουμε πάθαμε πλάκα με την ομοιότητά τους. Η Αλεξάνδρα Καγιά περιτριγυριζόταν από την κόρη της και από αγαπημένα μέλη της οικογένειας της και τα βίντεο που είδαμε στο Instagram της Βίκυς μας άρεσαν πολύ.



Στα stories βλέπουμε τη Βίκυ να βγαίνει στο μπαλκόνι με την τούρτα της μαμάς της στα χέρια, και στα περισσότερα βλέπουμε και την ίδια, και αλήθεια δεν έχουμε λόγια για το πόσο πολύ μοιάζουν μαμά και κόρη. Άλλη μία περίπτωση που το γνωμικό «το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά» πήρε σάρκα και οστά. Είναι πραγματικά τρελή η ομοιότητά τους και η μαμά της είναι τόσο νέα και όμορφη.