5 φορές που η αμακιγιάριστη Βάσω Λασκαράκη έριξε το Instagram

Νάνσυ Μητσοστέργιου
5 φορές που η αμακιγιάριστη Βάσω Λασκαράκη έριξε το Instagram

Και είναι πραγματικά μια κούκλα

Ένας από τους πολλούς λόγους για τους οποίους λατρεύουμε το καλοκαίρι και τις διακοπές κυρίως, είναι που μπορούμε να βγαίνουμε έξω χωρίς να χρειάζεται να βαφτούμε όπως συνηθίζουμε να κάνουμε τους χειμερινούς μήνες. Το καλοκαίρι έχουμε αυτό το φανταστικό ροδαλό και μπρονζέ χρώμα από τον ήλιο, οι ατέλειες εξαφανίζονται μαγικά κι εμείς νιώθουμε τουλάχιστον καλλονές. Αλήθεια τώρα σκέφτεσαι τίποτα καλύτερο από το να βγαίνεις από το σπίτι σου και να μη χρειάζεται να βαφτείς και να ανησυχείς για το make up look σου;

Σε αυτήν ακριβώς τη φάση βρίσκεται και η Βάσω Λασκαράκη, η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο της Κρήτης και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, παρέα με τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο, και την κόρη της Εύα. Η ηθοποιός ξεκουράζεται και γεμίζει τις μπαταρίες της, και όσο το κάνει αυτό ανεβάζει στο Instagram account της φωτογραφίες, στις οποίες είναι εντελώς αμακιγιάριστη και μας αφήνει άφωνες.

Η Βάσω Λασκαράκη είναι μία πάρα πολύ όμορφη γυναίκα, και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το αναδεικνύεις την φυσική σου ομορφιά με αυτόν τον πολύ απλό κι εύκολο τρόπο. Ενίοτε με μια κορδέλα στα μαλλιά της, ενίοτε χωρίς αυτή, η ηθοποιός μας έχει τρελάνει με τις φωτογραφίες της, και αλήθεια δεν μπορούμε να σου περιγράψουμε το πόσο όμορφη είναι. Μάλιστα όταν χαμογελάει μοιάζει με μικρό κοριτσάκι και αυτό είναι ότι καλύτερο για μία γυναίκα.

Εμείς μπήκαμε στο Instagram account της και βρήκαμε από τις διακοπές της πέντε φορές που ανέβασε φωτογραφία αμακιγιάριστη και πάθαμε πλάκα με την φωτογένεια και την καθαρότητα του βλέμματος και του προσώπου της.

Μπες στη gallery που ακολουθεί και δες με τα μάτια σου.