Η Φαίη Σκορδά απάντησε με τον πιο cool τρόπο στο αν ξαναπαντρεύεται

Η Φαίη Σκορδά απάντησε με τον πιο cool τρόπο στο αν ξαναπαντρεύεται

Τελικά τι συμβαίνει με τη Φαίη;

Φωτιές μας είχε ανάψει η Φαίη Σκορδά το προηγούμενο Σάββατοκύριακο όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία και ντυμένη στα λευκά ήταν και «Σ' αγαπώ» έγραφε και βέρα με μονόπετρο διακρίναμε στο χέρι της.

Λίγο αργότερα είχε έρθει το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso που ήθελε την παρουσιάστρια να είναι ένα βήμα πριν τον γάμο. Σύμφωνα με όσα γράφονται εκεί η Φαίη δεν παντρεύτηκε μυστικά τον αγαπημένο της Νίκο Ηλιόπουλο αλλά το δαχτυλίδι που φορούσε ήταν δώρο δικό του. Κι όχι μόνο! Ο αγαπημένος της έχει γνωρίσει και τους γονείς της και μάλιστα στο Κιλκίς την ιδιαίτερη πατρίδα της Φαίης.

Έξτρα φωτιές είχε ανάψει και η Λίτσα Πατέρα η οποία με αφορμή την κυκλοφορία του νέου περιοδικού στο οποίο συμμετείχε, περιελάμβανε και τις καλύτερες ημερομηνίες για γάμο και λίγο πριν κλείσει η εκπομπή είχε κοιτάξει την παρουσιάστρια λέγοντάς της:

«Να σου χαρίσω το περιοδικό να δεις τις ημερομηνίες γάμου»!

Έλα όμως που η Φαίη Σκορδά, αποφάσισε να απαντήσει με τον πιο χιουμοριστικό τρόπο σε όλη αυτή την παραφιλολογία, δίνοντας όμως την απάντησή της.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα meme το οποίο θα δεις παρακάτω και κάπως έτσι πήρε θέση γύρω από όλα όσα γράφονται για την ίδια και τον σύντροφό της. Βασικά, για όσα φημολογούνται για τον «δεύτερο γάμο της».

Να σου θυμήσουμε πως τον περασμένο Φεβρουάριο, η παρουσιάστρια παραδέχτηκε πως είναι ξανά ερωτευμένη και αποφάσισε να μιλά δημόσια πια για τον αγαπημένο της, λίγα χρόνια μετά τον χωρισμό και το διαζύγιό της από τον Γιώργο Λιάγκα. Τον αγαπημένο της Φαίης έχει γνωρίσει και ο πρώην σύζυγός της αλλά και οι δύο γιοι της Γιάννης και Δημήτρης.

Δες το περιβόητο στόρι παρακάτω