Αmber Heard: Το χτύπημα κάτω από τη ζώνη-η κατάθεση της υπαλλήλου της

Αmber Heard: Το χτύπημα κάτω από τη ζώνη-η κατάθεση της υπαλλήλου της

Θυελλώδη αυτά που είπε η Kate James.

Η δίκη της χρονιάς συνεχίζεται με αμέτρητες καταθέσεις και αποκαλύψεις που σοκάρουν, μιας και άλλο να υποψιάζεσαι καταστάσεις και άλλο να τις ακούς σε δικαστήριο και μάλιστα με ντοκουμέντα. Για την ώρα πάντως, η πλάστιγγα φαίνεται να γέρνει προς τον Johnny Depp, μιας και η Amber Heard, είτε είναι πιο… ένοχη-γιατί εντελώς αθώος μάλλον δεν είναι κανένας-είτε έχει κάνει περισσότερα λάθη στις καταθέσεις της. Σε κάθε περίπτωση, τα γεγονότα δεν είναι με το μέρος της, και μάλιστα λίγες ώρες πριν η πρώην P(ersonal) A(ssistant) της, Κate James, έδωσε μία κατάθεση φωτιά, στην οποία δεν μάσησε τα λόγια της!

«Με κάλεσε στο γραφείο της και ζήτησε να μάθει όλη την ιστορία της απόπειρας βιασμού μου. Μάλιστα μου πρότεινε να πάρω και όπλο για να προστατεύομαι. Της τόνισα ότι δεν είμαι θύμα βιασμού αλλά θα με αποκαλούσα "rape survivor". Φάνηκε να μην την ενδιαφέρει ο διαχωρισμός. Λίγο καιρό αργότερα, είδα την ιστορία μου στα πρωτοσέλιδα. Την είχε οικειοποιηθεί», διευκρίνισε.

«Όλο αυτό μου προκάλεσε τεράστιο άγχος και εκνευρισμό, μιας και δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ένας άνθρωπος εκμεταλλεύτηκε κάτι τόσο ευαίσθητο, για προσωπικό του όφελος».

Η ιστορία αυτή είχε εξυπηρετήσει ιδιαίτερα την κυρία Heard, η οποία είχε γίνει πιστευτή από κάποιους, ενώ ως γνωστόν η εφημερίδα Sun είχε αποκαλέσει τον Johnny «Wife beater» με τις μηνύσεις να πέφτουν βροχή στη συνέχεια.

Η κατάθεση είχε φυσικά και συνέχεια, με την James να αναφέρεται και στις συνήθειες της πρώην εργοδότριάς της: «Γνωρίζω ότι έπινε πολύ κρασί καθημερινά. Τα πρωινά έβρισκα αρκετά άδεια μπουκάλια ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας μου έστελνε διάφορα… μεθυσμένα μηνύματα. Μάλιστα στον Johnny επέτρεπε μόνο την κατανάλωση μπύρας χωρίς αλκοόλ».

«Είχε ήδη αρχίσει να βγαίνει με τον Johnny όταν άρχισα να εργάζομαι για την Heard. Πάντα αναφερόταν σε αυτόν, ως ο "γέρος με τον οποίο βγαίνω". Όταν τον γνώρισα, είδα έναν πολύ ήρεμο και φιλικό άνθρωπο», συνέχισε, ενώ ξεκαθάρισε: «Έχω δει πολλές φορές χωρίς ρούχα την Amber, γιατί ντυνόταν μπροστά μου. Δεν είχα παρατηρήσει ποτέ κάποια μελανιά».

Και έπεται συνέχεια. Όρεξη να έχουμε να μαθαίνουμε πράγματα!

Δες την παρακάτω gallery: