Ράκος ο πρώην της Naya Rivera: «Όλο αυτό είναι ένας εφιάλτης»

Ράκος ο πρώην της Naya Rivera: «Όλο αυτό είναι ένας εφιάλτης»

Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση ο μπαμπάς του γιου της Naya Rivera,

Ακόμη και σήμερα είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσει κανείς αυτό που συνέβη στην Naya Rivera. Έπειτα από πολλές έρευνες, πριν από μερικά 24ωρα, οι ερευνητές της κομητείας Ventura, αλλά και οι αρχές ενημέρωσαν πως βρήκαν στη λίμνη ένα σώμα, το οποίο πιθανότατα άνηκε στη Naya. Και δυστυχώς οι προβλέψεις δεν έπεσαν έξω. Η σωρός της 33χρονης ταυτοποιήθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και έγινε και η ιατροδικαστική εξέταση.

Η οικογένεια της βυθίστηκε στο πένθος μετά την τραγική είδηση, και άκρως συγκινητική ήταν και η εικόνα των φίλων και συγγενών της οι οποίοι δημιούργησαν ανθρώπινη αλυσίδα μπροστά από τη λίμνη όταν έμαθαν πως βρέθηκε ένα πτώμα. Φυσικά απεύχονταν να είναι ο δικός τους άνθρωπος, όμως οι φόβοι τους επαληθεύτηκαν. Η Naya βρέθηκε νεκρή στον πυθμένα της λίμνης πέντε ημέρες μετά την εξαφάνισή της.

Ο πρώην σύζυγός της βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και αρνείται να αντιμετωπίσει όλο αυτό που συμβαίνει.

«Όλο αυτό είναι ένας εφιάλτης». Ο Ryan Dorsey δε γνωρίζει ακόμα πώς θα μεγαλώσει τον μικρό, χωρίς την Naya. Δεν μπορεί ακόμη να φανταστεί το μέλλον του μικρού, χωρίς να έχει στο πλευρό του τη μαμά του.