Brad Pitt: Αποκαλύφθηκε η πραγματική του σχέση με τον Maddox

Brad Pitt: Αποκαλύφθηκε η πραγματική του σχέση με τον Maddox

Τι συμβαίνει τελικά ανάμεσά τους; 

Kαι ενώ οι διαδικασίες του διαζυγίου των Brangelina έχουν μπει στον πάγο λόγω της πανδημίας, οι ειδήσεις που έρχονται στην επιφάνεια μαρτυρούν ότι πιθανότατα οι σχέσεις των δύο διάσημων πρώην να μην είναι πλέον οι ίδιες.

Αυτό έγινε φανερό και από τις αμοιβαίες υποχωρήσεις για τα πρόσφατα γενέθλια της Shiloh, αλλά και των διδύμων Viviene και Knox, όπου οι δύο stars βρέθηκαν κάτω από την ίδια στέγη, προκειμένου να γιορτάσουν οικογενειακά.

Ωστόσο, μπορεί η σχέση του Brad με την Angelina να μην είναι πλέον τόσο… ακραίες, η σχέση όμως του Pitt με τον ενήλικα πλέον Maddox, δεν μπορούμε να πούμε ότι έχει την ίδια μοίρα.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, Brad και Maddox δεν έχουν καμία απολύτως σχέση, μιας και έχουν να μιλήσουν πάρα πολλούς μήνες. Βέβαια η ίδια πηγή αναφέρει, ότι ο Brad δεν μιλάει ούτε με τον 16χρονο Pax, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.

Είναι γνωστή η ιστορία του αεροπλάνου, όπου ο μεθυσμένος Pitt, πήγε να επιτεθεί στην Angelina, με τον Maddox να μπαίνει ανάμεσά τους για να προστατεύσει την μητέρα του. Έκτοτε οι σχέσεις τους ήρθαν σε τεράστια ρήξη, η οποία όπως όλα δείχνουν δεν έχει ακόμα αποκατασταθεί.

Πάντως, οι σχέσεις του Pitt με τα υπόλοιπα παιδιά παραμένουν εξαιρετικές, μιας και συνεχίζει να τα βλέπει αρκετά συχνά.

Δες την παρακάτω gallery: