Δε φαντάζεσαι τι θέλει να αγοράσει η Jennifer Lopez αυτήν τη φορά

Πατούλια Κατερίνα
Δε φαντάζεσαι τι θέλει να αγοράσει η Jennifer Lopez αυτήν τη φορά

Νέο επιχειρηματικό πλάνο για τη Jlo

Θα το ζήσουμε κι αυτό! Μετά την καριέρα στο τραγούδι, το σινεμά, το θέατρο, τα ρούχα, τα παπούτσια, το μακιγιάζ, τα γυαλιά, τα ξενοδοχεία και σίγουρα κάτι ξεχνάμε, η Jlo έβαλε πλώρη για άγνωστα νερά.

Η πλειοδοσία που έχει κάνει η 50χρονη σε διαγωνισμό παρέα με τον αγαπημένο της Alex Rodriguez αφορά μια αναπάντεχη αγορά.

Βλέπεις η Jennifer επιθυμεί αυτή τη φορά να αγοράσει μια ομάδα, εκείνη των Mets του μπέιζμπολ.

Πηγή αναφέρει πως η Λόπεζ θέλει να κάνει ότι ο Jay- Z το 2012 με τους Nets και πως με την βοήθεια των social media που διαθέτει θα φέρει τρελό κόσμο στο γήπεδο, μιας και είναι η 15σταρ που ακολουθούν οι περισσότεροι άνθρωποι στο Instagram με 126 εκατομμύρια fans.



Λόπεζ και Άλεξ έχουν πρόθεση να διαθέσουν 300 εκατομμύρια στην ομάδα και πως πολύς κόσμος, λατινικής καταγωγής θα έρθει κοντά σε ένα άθλημα λευκών κυρίως.

Τα σχέδια της Jlo είναι πιθανό να χαλάσει ο έτερος πλειοδότης και εκατομμυριούχος Steve Cohen. Αυτό θα είναι ένα ακόμα πλάνο της Jlo με τον αγαπημένο της A-Rod που θα χαλάσει! Όπως θυμάσαι μετά την προπέρσινη πρόταση γάμου, η Jennifer περίμενε πώς και πώς να παντρευτεί τον Alex. Τα σχέδιά της χάλασε ο κορνοϊός με την Lopez να δηλώνει.